Marija Šarapova i Saša Vujačić: Tihi prekid romanse

Marija Šarapova i Saša Vujačić: Tihi prekid romanse

Autor: | 22/09/2012

0

Teniserka Marija Šarapova tokom „US opena“ iznenadila je svetsku javnost kada je otkrila da je okončala veridbu sa uspešnim slovenačkim košarkašem, srpskog porekla, Aleksandrom Sašom Vujačićem, sa kojim se zabavljala od 2010. godine. Ona je tom prilikom rekla da su njih dvoje prekinuli romansu još na proleće, ali da nije bilo prilike da u medijima priča o tome.
- Saša i ja smo raskinuli još na proleće. Nisam o tome pričala do sada, zato što mi niko nije u međuvremenu postavio direktno pitanje o njemu. Nije bilo prilike da otkrijem da nismo više zajedno. Nisam osoba koja otkriva detalje iz svog privatnog života i daje saopštenja. To nisam radila ni kada smo počeli da se zabavljamo, ni kada smo se verili. Ni o svojim prethodnim vezama nisam, samoinicijativno, iznosila detalje - rekla je lepa Ruskinja, koja nije krila razloge razlaza sa verenikom.
- Saša je divan mladić, ali i on i ja imamo mnogo obaveza i bilo nam je jako teško da uskladimo svoje rasporede i da odvojimo vreme koje bismo proveli zajedno. Od kada je prošle sezone počeo da igra u Turskoj, to je dodatno otežalo stvari i susreti su bili skoro nemogući. Raskid je zato bio neminovan, ali i dalje imam lepo mišljenje o njemu i usuđujem se da ga nazovem svojim prijateljem - rekla je Marija.
Zanosna plaviša nije krila kraj veze od svojih koleginica, koje su znale da više nema partnera, a odmah posle rastanka skinula je verenički prsten koji je ranije uvek bio na njenoj ruci. Međutim, i pored toga niko nije slutio da je došlo do promene u njenom emotivnom životu.
Inače, Marija i Saša su se upoznali u oktobru 2010. godine na pikniku kod zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli da se zabavljaju. Mediji su u kratkom roku otkrila da su uspešni sportisti u emotivnoj vezi, iako oni o tome nisu javno govorili. Međutim, već sledećeg meseca, Fil Džekson, trener klub „Los Anđeles Lejkers“, za koji je Vujačić tada igrao, rekao je da je jako srećan što njegov igrač daje odlične rezultate od kada je počeo da se zabavlja sa prelepom ruskom teniserkom. To je bio pravi „okidač“ za medije širom sveta koji su pratili svaki zajednički korak poznatog para.
Već naredne godine, oni su se verili, a uspešni košarkaš je svojoj dragoj tom prilikom kupio skupoceni prsten od belog zlata sa dijamantom od osam karata, koji je platio dvesta pedeset hiljada dolara. Prsten na njenoj ruci javnost je prvi put imala priliku da vidi istog meseca kada su viđeni kako zajedno šetaju, držeći se za ruke, Los Anđelesom. S obzirom na to da su imali veoma skladnu vezu, planirali su venčanje za koje se spekulisalo da će biti na jesen 2011. Marija je tokom „Australijan opena“, te godine, rekla da nisu odredili datum venčanja, ali da tačno zna kako će izgledati njena svadba, kao i da će sama dizajnirati cipele za tu priliku. Budući da zbog obaveza nisu organizovali svadbu prošle jeseni, a Vujačić je posle sedam sezona provedenih u NBA ligi odlučio da nastavi karijeru u Turskoj, u njihovom odnosu su počeli da se javljaju sve veći problemi. Dvadesetpetogodišnja teniserka je nekoliko puta bila u Turskoj kako bi posetila svog tri godina starijeg partnera, ali to nije bilo dovoljno da očuvaju strastvene emocije koje su ih nekada vezivale.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin