U rezidenciji britanskog ambasadora otvorena humanitarna izložba fotografija Brajana Rašića

U rezidenciji britanskog ambasadora otvorena humanitarna izložba fotografija Brajana Rašića

Autor: | 20/09/2012

0

Naš uspešni fotograf Brajan Rašić na poziv britanske ambasade otvorio je humanitarnu izložbu svojih fotografija, na kojima su zabeleženi trenuci sa najpoznatijih koncerata benda "Rolingstons", kao i ekskluzivne snimke sa jubilarnog pedesetogodišnjeg okupljanja tog kultnog benda u Londonu.

Rašić, koji više od trideset godina živi i radi u Londonu i fotografiše najveće muzičke zvezde današnjice, rado se odazvao ovom pozivu i izložio svoje radove u rezidenciji britanskog ambasadora. Brajan je pre svega srećan što će sedamdeset odsto prikupljenih sredstava od prodaje njegovih umetničkih dela biti upotrebljeno za podršku kreativnim književnim radionicama za mlade pod nazivom "GRUBB School", koje će u Srbiji organizovati nevladina organizacija „RPOINT“.

- Poziv da budem gost ambasade i da zajedno uradimo jednu, pre svega, humanu stvar koja je direktno povezana sa tim da sam ja rođeni Beograđanin koji radi sa najvećim britanskim bendom, odnosno „Stonsima“, zaista je velika čast. Ja sam ponudio dvadeset fotografija koje su godinama nastajale širom sveta - rekao je tom prilikom Rašić.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još