Ana Pendić provela odmor u Grčkoj

Ana Pendić provela odmor u Grčkoj

Autor: | 19/09/2012

0

Voditeljka televizije Pink Ana Pendić proslavila je prvu godinu braka sa direktorom "B92" Vojkanom Radošem. Domaćica popularne emisije "Šopingholičarke" kaže da žali što se ranije nije udala jer smatra da je našla savršenog muškarca i otkriva kako je provela romantični odmor u Grčkoj.
- Uspeli smo da ugrabimo desetak dana za odmor, jer sam morala da se vratim na snimanje emisije „Šopingholičarke", a Vojkan je imao neodložan poslovni put. Bili smo u malom skrivenom mestu na Halkidikiju, savršeno ušuškanom i blizu nekih od najlepših plaža Grčke. Godišnjicu smo proslavili na našoj omiljenoj plaži, u savršenom restoranu, na divnoj večeri uz zalazak sunca, sveće, vino i zvuke talasa. Nismo kupovali poklone jer nismo formalisti koji nešto rade kada se to podrazumeva, već kada osetimo iskrenu potrebu. Lepo je kada dobijete poklon na neki značajan datum, ali je neuporedivo lepše kada vas neko obraduje bez ikakvog povoda.
Da li se nešto promenilo u vašem odnosu otkad ste u braku?

- Pre braka živeli smo dve godine zajedno, tako da se ništa bitno nije promenilo, a ono što se menjalo, menjalo se nabolje. Iskreno, uživamo u svakom danu, trudimo se da zajedničko vreme provedemo na što kvalitetniji način, da negujemo brak, osvežavamo ga iznenađenjima i sitnim znacima pažnje. Iz ove perspektive jedino žalimo što to nismo uradili ranije.

Planirate li proširenje porodice?
- Naravno da planiramo potomstvo, ali se time ne opterećujemo. Kada bude trebalo da se desi, desiće se. Deca su nešto najlepše što može da vam se dogodi.
Po čemu ćete još pamtiti ovo letovanje?
- Ovog puta bili smo raspoloženi za malo aktivniji odmor, tako da smo svakog dana menjali plaže, otkrivali nove, a nije nam bilo teško da pređemo po stotinak kilometara kako bismo posetili neku, ili se videli sa prijateljima. Kao i uvek, vreme sam uglavnom provodila čitajući knjige, dok Vojkana ne drži mesto, on ili roni, ili igra odbojku na pesku, a ove godine mu je najzanimljiviji bio skuter. Zato je ovo letovanje bilo idealan spoj odmora, uživanja, ali i dinamike, novih iskustava i romantičnih šetnji. Ostaje nam samo da žalimo što nije trajalo duže. Međutim, već u decembru planiramo put u Tajland.
Šta ćete raditi u novoj sezoni Pinka?
- Nastavljam da radim emisiju "Šopingholičarke". Naišli smo na sjajne kritike kako televizijskih kritičara, tako i ljudi koji me svakodnevno sreću na ulici, do nekih prijatelja iz javnog života kojima se ovaj format veoma dopada. Posebno me raduje što sam se posle nekoliko godina isključivo voditeljskog posla vratila radu na terenu, odnosno novinarskom delu tog poziva.

Izvor i foto: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin