Keli Raterford: Mukotrpna borba za starateljstvo

Keli Raterford: Mukotrpna borba za starateljstvo

Autor: | 16/09/2012

0

Splet okolnosti u kojem se ovih dana našla Keli Raterford pravi je dokaz da glumci mogu i u životu da prolaze kroz drame nalik onim filmskim. Gostujući u emisiji „The View“, zvezda serije „Tračara“, podelila je sa javnosti priču o borbi za starateljstvo sa bivšim mužem nad njihovo dvoje dece – petogodišnjim Ermezom i trogodišnjom Helenom.
Posle samo osamnaest meseci braka lepa glumica se razvela od nemačkog biznismena Danijela Gerša, nakon čega su njegovi poslovi postali predmet policijske istrage, koja je za posledicu imala ukidanje njegove američke vize, a ujedno i zabranu putovanja. Stoga je sudija, u slučaju podele starateljstva, presudio da deca treba da žive sa ocem u Francuskoj, jer je Keli ta koja je u mogućnosti da putuje.
Sada se glumica bori za promenu sudijske odluke, a do tada koristi svaku slobodnu priliku da otputuje u Francusku i provodi vreme sa svojom decom.
- Ja sam za njih posetilac - rekla je kroz suze Keli pred milionskim televizijskim auditorijumom, dodavši da je ipak srećna što trenutno zna gde su joj deca, s obzirom na to da njen bivši muž može u svakom trenutku da prebegne u drugu državu, a da nju o tome ne obavesti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još