Seka Aleksić i Veljko Piljikić proslavili godišnjicu braka

Seka Aleksić i Veljko Piljikić proslavili godišnjicu braka

Autor: | 14/09/2012

0

Folk zvezda Svetlana Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić proslavili su dvogodišnjicu braka. Kako Press saznaje, par je pre dva dana otputovao u Jordan, gde je odseo u luksuznoj vili jednog od najskupljih hotelskih kompleksa na svetu.
Veljko je oko 22 sata organizovao intimnu proslavu za njih dvoje na terasi, a tačno u ponoć konobari su izneli čokoladnu tortu i šampanjac. Iako su jedno drugom darivali skupocene poklone, poželeli su samo jedno - da se uskoro ostvare u ulozi roditelja.
- Seka i Veljko se trude da pored brojnih obaveza odvoje vreme da se posvete jedno drugom, pa je tako bilo i za ovu godišnjicu. Putovanje su brzo isplanirali, ali Veljko je Seku iznenadio intimnim slavljem u jednom od najskupljih hotela na svetu. Ona se oduševila kada su konobari doneli poslastice i šampanjac i servirali ih na terasi hotela. Uz poljupce, šampanjac i tortu prisetili su se kako su 12. septembra 2010. godine u restoranu "Franš" izgovorili sudbonosno "da". Pored poklona koje su jedno drugom kupili, oboje su poželeli da naredne godine postanu roditelji, pa da sledeću godišnjicu slave uz još jednog člana porodice - kaže naš izvor blizak paru.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin