Bojana Ordinačev: Žal za nekim ulogama uvek postoji

Bojana Ordinačev: Žal za nekim ulogama uvek postoji

Autor: | 11/09/2012

0

Šarmantna glumica Bojana Ordinačev leto je uglavnom provela odmarajući se i pripremajući se za novu sezonu na daskama koje život znače. U matičnom pozorištu "Boško Buha" prethodnih sezona igrala je, kako u dečijim predstavama ("Vasilisa Prekrasna", "Aladin i čarobna lampa", "Snežana i sedam patuljaka"...), tako i na večernjoj sceni.
Na pitanje da li ima želju da u pozorištu ili na filmu igra sa nekim poznatim i popularnim kolegom, Bojana odgovara:
- Želje uvek postoje, ali nekako mi je bezveze da unapred o tome pričam, da ne izbaksuziram ili kažem nešto što je baš neizvodljivo. Tek kad se ostvari nešto, onda treba i pričati o tome.
Bojana odgovara i da li postoji neki lik za kojim žalii što ga nije igrala.
- Uh, postoji. Zaobišla me je Šekspirova Julija, a sad sam već matora da je igram. Ali biće verovatno i novih želja i mogućnosti da se one ostvare, sve u skladu s godinama.
Glumica je igrala u serijama "Ne daj se, Nina", "Jelena", "Mješoviti brak", aktivna je i u pozorištu, a na pitanje šta je sa filmom, kaže:
- Kad su filmovi u pitanju najzapaženija mi je uloga u filmu "Pare ili život", igrala sam i u dva italijanska filma i u jednoj seriji. Jezik nije bio problem, jer oni nasinhronizuju sve, i Breda Pita i Anđelinu Džoli, pa tako i mene.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin