Ana Bekuta proslavila rođendan u društvu porodice i prijatelja

Ana Bekuta proslavila rođendan u društvu porodice i prijatelja

Autor: | 11/09/2012

0

Uz mnogo prijatelja, pesme i osmeha, folk zvezda Ana Bekuta proslavila je 53. rođendan, na kome su najveseliji gosti, osim slavljenice i članova njene porodice, bili Milutin Mrkonjić, Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović i Lepa Brena!
Jedna od najpopularnijih, ali i najcenjenih pevačica na našoj estradi, priredila je slavlje u restoranu “Radmilovac”, a umesto čaša, salom je letelo cveće.
Raspoložena domaćica dočekivala je goste sa ministrom Milutinom Mrkonjićem, od kojeg se mesecima ne razdvaja. Par je pažnju posvetio kako poznatim zvanicama tako i slavljeničinim prijateljima koji nisu javne ličnosti, a prvenstveno njenoj porodici: majci Milici, sinu Igoru, snahi Jeleni i unucima Branku i Sonji.
Među 150 gostiju našli su se, naravno, i Mrkonjićevi partijski drugovi, kao i Anine kolege. Vrh SPS-a bio je u punom sastavu: predsednik partije i premijer Ivica Dačić, potom ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović, zatim Branko Ružić, Aleksandar Antić, Zoran Baki Anđelković te Verica Kalanović iz URS-a.
Od poslovnih ljudi viđeni su prvi čovek “Lukoila” Aleksandar Panfilov i njegov zamenik Oleg Šarov, rektor univerziteta “Megatrend” Mića Jovanović sa verenicom Milicom Đorđević, medijski magnat Željko Mitrović i njegova supruga Milica, biznismen Žarko Zečević. Ni estrada nije razočarala, pa su u proslavi uzeli učešća Saša Popović i Suzana Jovanović, Predrag Živković Tozovac, Merima Njegomir, Saša Jakšić Žika i njegova supruga Dajana, Mira Škorić, Dragan Kojić Keba, Aco Pejović, Ljupka Stević... Svirao je orkestar Ace Sofronijevića, a pevala Mirjana Aleksić, ali ona nije imala previše posla, jer su se Anini gosti smenjivali za mikrofonom. Poznata po tome da ne boluje od elitizma, Ana je kao drage goste dočekala i ljude koji godinama brinu o njenom izgledu, poput njenog trenera Katarine, frizera Mister Iksa, kozmetičarki Saške i Nene...
Bekuta se na početku slavlja obratila prisutnima i otpevala „Ja nisam rođena da živim sama“, a posle nekoliko pesama, „štafetu“ je preuzela Merima Njegomir, pa Keba, koji je premijerno uz gitaru otpevao novu kompoziciju „Ubio sam nju u sebi“. Sledili su Aco Pejović, te Anina kuma Mira Škorić, koja je prišla Dačiću i sa njim otpevala „Kad zamirišu jorgovani“, a onda je premijer slavljenici čestitao rođendan sa još nekoliko pesama - nezaobilazna „Miljacka“, „Skitnica“, „Muštuluk“...
Došlo je vreme da se preseče torta, a Ani je u pomoć pritekla odlično raspoložena Lepa Brena, koja se očigledno oporavila od skorašnjih zdravstvenih problema. „Danas nam je divan dan“ Bekuti je otpevao legendarni Tozovac, koji je potom spletom svojih najvećih hitova doveo atmosferu do vrhunca, pa su prisutni zaigrali, a u kolo se uhvatila i Slavica Đukić Dejanović! Pevala je zatim i Lepa Brena, pa opet Bekuta, a zajedno su izvele i neke ruske pesme, čime su posebno bili oduševljeni prisutni Rusi.
Društvo se veselilo do kasno u noć, a kako nije bilo nijedne neprijatnosti, Bekutu je neprijatno iznenadilo to što su pojedini mediji pisali da su se lomile čaše. Takođe, ona tvrdi da od Mrkonjića nije dobila nikakvo prstenje ni „luj viton“ torbe, već ono što joj najviše znači - pažnju i ljubav.
- Presrećna sam, jer je sve prošlo u sjajnoj atmosferi. Poklon od Milutina bila mi je njegova pomoć u organizaciji rođendana, kao i to što mi svaki dan čini lepim. Svaki trenutak koji provedemo zajedno za mene je dar", izjavila je Bekuta i istakla: "Poznati uvek upadaju u oči, ali ja svoje prijatelje ne delim na prvu i drugu kategoriju. Bili su prisutni mnogi moji prijatelji i prijateljice koji nemaju nikakve veze sa javnim životom, kao i moja porodica, koja mi najviše znači - zaključila je Ana Bekuta.

Izvor i foto: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti