Svetlana Ceca Ražnatović ima pola miliona fanova na Fejsbuku

Svetlana Ceca Ražnatović ima pola miliona fanova na Fejsbuku

Autor: | 10/09/2012

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za veoma uspešnu osobu. Popularna pevačica je tokom godine održala veliki broj koncerata, kako u zemlji tako u inostranstvu. Skoro svi njeni nastupi bili su krcati, a njeni fanovi uživali su u omiljenim pesmama. Takođe, Ceca je uspešna i virtuelnom svetu, pre svega na društvenim mrežama. To posebno važi za Fejsbuk, gde je Ražnatovićeva objedinila pola miliona fanova. Pevačica kaže da je presrećna zbog toga što njena najmnogobrojnija fan stranica ima više od 500.000 poklonika
- Znam da mnogi moji fanovi možda i nemaju mogućnost ili naviku da komuniciraju putem društvenih mreža, ali sam svakako ponosna i na sve vas koji i zvanično na fan stranicama iskazujete ljubav prema mojoj muzici. Nadam se da ćemo iz dana u dan, i iz meseca u mesec sve više rasti. Vi ste moja satisfakcija i zbog vas sledeće godine obeležavam punih dvadeset i pet godina na sceni. Hvala svima vama koji mi dajete neizmernu snagu svih ovih godina. Presrećna sam što imam tako verne i posvećene obožavaoce - napisala je Ceca na popularnoj društvenoj mreži nakon što je sakupila 500.000 fanova.

Folk diva je nedavno na istoj društvenoj mreži objavila fotografiju sa kćerkom Anastasijom Ražnatović, a sudeći po "lajkovima" i broju pozitivnih komentara fanovima se ovaj Cecin potez izuzetno dopao.

Izvor: Telegraf / Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti