Severina Vučković: Spremna za nove radne pobede

Severina Vučković: Spremna za nove radne pobede

Autor: | 10/09/2012

0

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković nakon mini turneje koju je ovog leta održala duž Jadranske obale ponovo se povetila svom šestomesečnom sinu Aleksandru sa kojim je nedavno otputovala u Opatiju. Lepa brineta je ovog puta na odmor otišla bez emotivnog partnera, biznismena Milana Popovića, ali je zato osim naslednika sa sobom povela i stariju sestru Marijanu, pa njih dve svakodnevno mogu da uživaju u malim ženskim razgovorima. Atraktivne sestre, osim na plaži, vreme provode i u večernjim šetnjama u kojima najviše uživa šestomesečni mališan.
Zanosna pop zvezda, posle pauze od gotovo godinu dana, ovog leta je imala četiri velika nastupa, prvo u istarskom Vodnjanu, zatim u Budvi i Primoštenu, dok je poslednji za ovo leto bio u Vodicama.
- Severina je održala četiri nastupa, koliko je i planirano za ovo leto, a sada će se ponovo na neko vreme povući. Razlog za to je što želi da završi album i uskoro će ponovo ući u studio. Tek na proleće, ona će nastaviti sa koncertnim aktivnostima - kaže Raka Marić, menadžer zanosne muzičke dive.
Zgodna pevačica napraviće samo jedan izuzetak tokom koncertne pauze, i to 13. septembra kada će u hotelu svog verenika „Vila breg“, u Vršcu, pevati za sve posetioce tokom manifestacije „Dani vina“. Za tu priliku njen partner će renovirati taj objekat, a zbog obaveza oko uređenja, on je morao da ostane u Srbiji dok njegova draga odmara sa njihovim sinom.
Zanimljivo je da je poznata Splićanka pre odlaska u Opatiju bila i u Zadru gde se odmarala u luksuznom hotelu „Falkensteiner Hotel & Spa Iadera” za koji je uradila i reklamnu kampanju. Vučkovićeva je tamo u društvu sina provela deset dana i odmorila se od svih obaveza koje je imala u poslednje vreme. Ona je odlučila da objavi neobrađene fotografije za sve svoje fanove i tako pokaže da i u četrdesetoj godini, i samo nekoliko meseci posle porođaja, žena može dobro da izgleda.
- Ambalaža se vratila na svoje, skoro je ista. Možda je jedan konfekcijski broj veća. Mesečno sam gubila po dva, tri kilograma, a i nespavanje je valjda učinilo svoje. Tek sam prošlog meseca počela s laganim vežbanjem i osećam se odlično - ispričala je Severina hrvatskim medijima.
Tokom ovog leta Severina je bila na moru i sa svojim nevenčanim suprugom i to na krstarenju duž hrvatskog dela jadranske obale. I pored toga što je su sa njima na brodu bili posluga i dadilje, ponosni roditelji se nisu odvajali od svog sina o kome su se uglavnom sami brinuli.
Po završetku leta, lepa Splićanka će ponovo vreme provoditi uglavnom u Srbiji uz svoje najbliže. Ona će u Zagreb odlaziti samo kada tamo bude imala poslovne obaveze, a kao i do sada društvo će joj praviti i njen sin. I pored toga što u narednom periodu neće imati nastupe, Vučkovićeva će uskoro publiku obradovati novim spotom za pesmu „Italiana“, koju je uradila u saradnji sa "FM bendom", a nedavno je otkrila i da će naziv njenog novog albuma biti „Dobro došao u klub“.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još