“Il Divo” objavljuje kompilaciju najvećih hitova

“Il Divo” objavljuje kompilaciju najvećih hitova

Autor: | 10/09/2012

0

Iako se turneja povodom promocije njihovog najnovijeg albuma pod nazivom “Wicked Game”, u okviru koje će nastupiti i u Kombank areni 22. septembra, tek zahuktava, čuveni kvartet “Il Divo” najavljuje novo izdanje i to kompilaciju dosadašnjih hitova.
Album će, kako je najavila Kombank arena, obuhvatiti pesme iz impresivne osmogodišnje karijere Karlosa Marina, Ursa Bulera, Dejvida Milera i Sebastijana Izambarda, ali i četiri nove obrade – „My Heart Will Go On”, “I Will Always Love You”, “I Can’t Help Falling In Love With You” i “Alone”.
- Volim svaku tu pesmu. Podsećaju me na sve što smo postigli, na sve ove godine provedene zajedno, mnoštvo prodatih albuma, održanih koncerata i stvaranje tako sjajne muzike. Fantastičan je osećaj kada vas ljudi godinama toliko vole i podržavaju. Pevanje je ljubav mog života - rekao je povodom izdanja bariton Marin.
Tenor Buler na to je dodao da kao pevač uvek mora da bude skoncentrisan i da misli o svakoj noti, ali da je ponosan zbog svega što su uradili.
- Svake večeri kada izadjem na scenu, ispuni me ponos zbog ovog što radimo. Mnogo sam naučio u proteklih osam godina, stekao sam divno iskustvo i uživao u svakom trenutku. Ova kolekcija najvećih hitova za nas i, nadamo se, naše fanove, obeležava neverovatno putovanje na kojem smo bili do sada - dodao je Buler.
Kolekcija će biti objavljena u dva izdanja. Standardno izdanje uključivaće CD sa 18 pesama i dva poklon diska. Pesme koje će se naći na njemu birali su fanovi širom sveta i uključuju numere kao što su „Somewhere“, „Unbreak My Heart“, „Unćained Melody“ i „Adagio“.
Deluks izdanje imaće sedam CD-a, pet DVD-a, knjigu sa tvrdim koricama, kao i poklon u vidu ukrasne operske čaše u specijalnoj „Il Divo“ somotskoj torbi. Ovo izdanje biće limitirano na 3.000 primeraka sa autogramima. Kolekcija “Greatest Hits” biće objavljena 26. novembra.
U Kombank arenu „Il Divo“ 22. septembra dolazi sa svojim orkestrom od 30 članova i dirigentom, a donose scenu još moćniju od prethodne i svaka numera biće praćena „gotovo filmskim scenariom“, koji je osmislio kreativni direktor Brajan Burk.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još