Željko Mitrović sasvim privatno u emisiji Jelene Bačić Alimpić

Željko Mitrović sasvim privatno u emisiji Jelene Bačić Alimpić

Autor: | 09/09/2012

0

U novoj sezoni emisije "Dobro veče Srbijo" startuje se sa izmenjenom koncepcijom i vremenom emitovanja, a danas u premijernoj emisiji, gost Jelene Bačić Alimpić je prvi čovek Pinka - Željko Mitrović.
Videćete vlasnika gigantske imperije u privatnom izdanju, kada je okružen porodicom, prijateljima i obasut njihovom pažnjom i ljubavlju. Čućete više o Željku Mitroviću od njegovih najbližih. Kako će sve ovo izgledati glavnom i odgovornom uredniku Pinka videćemo po njegovoj reakciji u emisiji, zato što je većina priloga napravljena bez njegovog znanja, dok je autorka emisije najvila da će pitanja upućena direktoru Pinka biti direktna, intrigantna i bez cenzure.
U televizijskom studiju, kod „srpske Opre Vinfri“, ove sezone gostovaće samo najpoznatije javne ličnosti. Međutim, oni neće sami dolaziti u studio. Sa sobom će povesti i najbliže članove porodica, prijatelje i komšije. Govoriće o životu centralnog gosta, a kroz emisiju se mogu videti i prilozi koji prikazuju kako izgleda kuća, automobil i mesto gde najčešće boravi poznata ličnost o kojoj je reč.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin