Andrej Maričić: Kampovanje u divljini

Andrej Maričić: Kampovanje u divljini

Autor: | 08/09/2012

0

Posle učešća u rijalitiju „Survivor“, voditelj Andrej Maričić postao je pravi avanturista, a najveću relaksaciju za njega predstavljaju samostalna kampovanja. Zato je nedavno iskoristio nekoliko slobodnih dana da bi obišao isušeni deo močvare u Obedskoj bari gde se lepo odmorio od svakodnevnih obaveza koje ima zbog angažmana u rijalitiju „Akademija debelih“.
- Bilo mi je lepo što sam posle duže vremena ponovo bio u divljini i daleko od civilizacije. Život u prirodi gde piješ vodu iz reke, istražuješ teren, budiš se u pola pet ujutru i ležeš čim padne mrak utiče na mene tako što zaboravim na sve probleme. Već nekoliko puta sam bio na sličnim kampovanjima i osim što su me jednom izujedale ose i što sam dvadeset sati bio bez vode na plus četrdeset stepeni ništa drugo loše mi se nije desilo. Međutim, to su uobičajene stvari kada ste u divljini - kaže Maričić koji i pored velikog truda nikada nije uspeo da svoju devojku Mariju natera da krene sa njim u avanturistički pohod.
- Velika mi je želja da nas dvoje jednom kremo sami u neki napušteni deo Srbije, ali ona se mnogo plaši buba i zbog toga ne mogu da je ubedim - iskren je voditelj.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još