Aleksandar Čović: Letovanje u Grčkoj i Turskoj

Aleksandar Čović: Letovanje u Grčkoj i Turskoj

Autor: | 08/09/2012

0

Frontmen grupe „Regina“ Aleksandar Čović ove godine bio je dva puta na moru, prvo sa devojkom Ksenijom na Zakintosu, a potom i sa svojom kćerkom Aleksandrom u Turskoj. Za poznatog muzičara vreme provedeno na letovanjima bilo je dragoceno jer je poslednjih meseci imao mnogo nastupa kako u našoj zemlji tako i u regionu, dok ga na jesen očekuju novi poslovni izazovi.
- Najpre sam sa Ksenijom bio u Grčkoj, gde smo uživali u prelepim plažama i moru, uglavnom smo odlazili na mesta koja nisu mnogo popularna među turistima pošto nam je prijalo da ne budemo u gužvi. Potom sam sa mojom devojčicom Aleksandrom otišao u Tursku, a uplatili smo aranžman u hotelu koji je sama izabrala zbog velikog broja tobogana. Trenuci koje provodim sa njom su mi najdraži. Kao i svako dete, voli da po čitav dan bude u vodi, dok se oko jela malo prepiremo pošto ne voli mnogo hranu. Ali to je sve normalno, i ja sam bio takav kad sam bio mali - objašnjava Aleksandar.
- Ostatak leta proveo sam radno. Srce mi je puno što je publika dobro prihvatila našu novu pesmu „Kad poludimo“. Naš plan je da do kraja godine organizujemo koncerte u Beogradu i Sarajevu jer smatramo da to dugujemo i publici i sebi - zaključuje atraktivni muzičar.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin