Srpska manekenka Barbara Tatalović postala lice "Tom Tejlora"

Srpska manekenka Barbara Tatalović postala lice "Tom Tejlora"

Autor: | 07/09/2012

0

Jedna od trenutno najangažovanijih spskih modela u svetu Barbara Tatalović, koju je otkrila i proslavila najbolja domaća agencija "Forma viva", radiće kampanju za novu kolekciju brenda "Tom Tejlor".
Uspešna saradnja koju "Forma Viva" ima već godinama sa najvećim svetskim sistemima kao što su IMG, Marilyn, DNA i NEXT, doprineli su da Barbara postane jedna od najtraženijih modela.
Atraktivna brineta će uskoro posetiti Beograd da bi sa vlasnicom agencije "Forma Viva", Marijom Savić Simić, 16. septebra u hotelu "Moskva" sa početkom u 14 sati, održala prvi u nizu kastinga za nova lica.
"Nedavno sam pozvana da, nakon uspešnih poslova u Parizu i Milanu, budem zaštitno lice prestižne kampanje poznatog brenda "Tom Tailor" u Americi. Radujem se dolasku u Beograd i kastingu na kome ćemo izbarati nova modna lica", rekla je Barbara.
Podsećanja radi, mnogi modeli otkriveni su upravo u "Forma Vivi", poput Aleksandre Vuković, Emine Čunmuljaj, Marine Bukvić, Marije Vujović, Danijele Dimitrovske, Nataše Vojnović i mnogih drugih.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti