Džordž Majkl nastupio u Beču pred lekarima koji su mu spasili život

Džordž Majkl nastupio u Beču pred lekarima koji su mu spasili život

Autor: | 06/09/2012

0

Pevač Džordž Majkl nastavio je svoju "Simfonika" turneju u Beču zahvalivši se lekarima i medicinskim sestrama bolnice u ovom gradu koji su ga lečili od umalo fatalne upale pluća prošle godine.
Majkl je sinoć održao koncert, nastavivši tako turneju koju je odložio u novembru kada se razboleo. Oko 300 lekara i medicinskog osoblja opšte bolnice u Beču prisustvovalo je nastupu. Njima je muzičar poslao besplatne karte u znak zahvalnosti.
- Ovo je jedna od najvećih časti za mene, da pevam muškarcima i ženama koji su mi spasili život - rekao je on.
Nakon što je okupljenima rekao da je "sjajno biti živ", Majkl je izveo pesmu Nine Simon "Feeling Good" na zahtev jednog od lekara, prenosi Bi-Bi-Si.
Uz podršku Češkog nacionalnog simfonijskog orkestra, Majkl je osim svojih hitova izveo i Rufus Vejnvrajtov "Goint To A Town" i Stingovu "Roxanne".
Džordž Majkl je na koncertu izveo i novi singl "White Light" posvećen njegovom nedavnom suočavanju sa sopstvenom smrtnošću.
Majkl je bolničkom osoblju poklonio 1.000 karata ali austrijski mediji prenose da je bolnica prodala preostale karte kako bi prikupili novac za nova istraživanja bolesti pluća.
Pevač se prošle godine razboleo na turneji po Evropi i u bečkoj bolnici je mesec dana proveo na intenzivnoj. Prošlog meseca obelodanio je da mu je "malo falilo da umre" i da je potpuno iz pamćenja izbrisao tih pet bolničkih nedelja. Majkl će i danas nastupiti u Beču, a potom slede koncerti u Parizu, Amsterdamu i u Britaniji.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti