Slađana Slavković od večeras vodi emisiju "Đavolja večera"

Slađana Slavković od večeras vodi emisiju "Đavolja večera"

Autor: | 04/09/2012

0

Emisija “Đavolja večera” startuje večeras od 23 časa na Pinku. Šestoro takmičara, koji se međusobno ne poznaju, pozvani su na večeru u kojoj moraju da proniku u mračne tajne ostalih. U početku su svi na istoj strani i zajednički se bore da osvoje što više novca a onda se obična večera pretvara u “đavolju”. Tada saznaju da samo jedan od njih nosi novac kući i to onaj koga sami takmičari izabaru kao najboljeg među njima. Svi počinju da pokazuju prava lica.
Voditeljka Slađana Savković poručuje da gledaoce ne treba plašiti naziv.
- Igraćemo se ali nećemo preterivati. Baš niko neće ustati sa večere sa ubeđenjem da ga je neko iskoristio zarad nekoliko procenata rejtinga. Sigurno je da će biti onih koji će biti razočarani zato što nisu osvojili novac ali sam sigurna da će se i oni dobro zabaviti.
Slađana će u emisiji ugostiti mnoge poznate ličnosti s prostora bivše Jugoslavije, a voditeljka se ovim „Imoušnovim“ projektom ponovo vraća na male ekrane nakon što je pre više od godinu dana napustila Prvu televiziju.
- Ovo je potpuno drugačije od svega što sam do sada radila i zbog toga sam veoma uzbuđena. Sve vreme sam prisutna u medijima, s tim što sam bila iza kamera, a sada se ponovo vraćam i uključujem u borbu za rejting.
U prvoj epizodi za "đavoljim stolom" naćići se i Vlada Tomović, koga gledaoci pamte iz “Velikog brata” kada je za nedelju dana, koliko je bio tamo, uspeo sa svima da se posvađa i da se nekoliko puta skine go.

Izvor: Blic / Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još