Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković: Neprijatnost u Egiptu

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković: Neprijatnost u Egiptu

Autor: | 03/09/2012

0

U poslednjih nekoliko dana sve češće su vesti da su naši turisti zarobljeni na aerodromima poznatih letovališta i da nekoliko dana čekaju povratak u svoju zemlju, što je na svojoj koži osetio i poznati bračni par Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković.
Naime, folk pevačica i frontmen „Tropiko benda“ su tri dana čekali mesto u avionu kako bi uspeli da se iz Egipta vrate u Beograd, a u tom periodu su doživeli niz neprijatnosti.
- Kada su ih na aerodromu dočekali s vešću da se tog dana neće vratiti u Beograd, Jovanu i Saleta su smestili u hotel koji nije bio po standardima i u njemu se zaista nije moglo spavati. Kako nisu želeli da ostanu u takvom smeštaju, usledile su rasprave sa organizatorima, da bi ih na kraju premestili u drugi hotel. Sreća da petomesečna kćerkica Helena nije bila s njima na odmoru, inače bi mnogo više muka imali - rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom bračnom paru, ova saznanja potvrdila je i sama Jovana, koja se i prijateljima na Fejsbuku požalila kroz šta je sve prošla ovih nekoliko dana.
- Odmor se pretvorio u avanturicu - ostali tri dana duže zbog podrazumevajućeg neorganizovanja i nedostatka aviona, odnosno mesta u avionu. Prešli u drugi hotel s još 50 Srba, a hotel - kao da je cunami prošao kroz njega. Naravno, s puno svađe, ubeđivanja i raspravljanja, izdejstvovali smo promenu istog. Prokuvali putujući kroz pustinju, došli smo do pristojne alternative u kojoj upravo sedim čekajući sedam sati kada ću, nadam se, konačno poleteti svom Beogradu. Ako mi ponovo odlože let, najavljujem samoubistvo. Pustite me da odem kući - napisala je Pajićeva na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.
Inače, Jovana i Sale su 21. avgusta u ranim jutarnjim satima sa aerodroma „Nikola Tesla“ otputovali u Egipat kako bi se odmorili od obaveza koje su imali u toku godine. Na letovanje u Hurgadu nisu poveli kćerkicu Helenu, što se na kraju ispostavilo kao ispravan potez. Ona im je nedostajala, ali se Jovana i Sale napokon vraćaju kući, gde će uživati sa svojom mezimicom.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti