Emina Jahović: Otkrila tajnu svoje lepote

Emina Jahović: Otkrila tajnu svoje lepote

Autor: | 01/09/2012

0

Pop pevačica Emina Jahović tvrdi da na sebi nema grama silikona. Revoltirana glasinama da je izvadila implante iz usana, pevačica je na Tviteru obelodanila da je pod skalpel poslednji put išla kada je operisala nos.
- Slomila sam nos sa 14 godina i tada nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila tek u 21. godini. Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama mi je često govorila da su najlepše što imam na sebi. Iskompleksiranima i onima koje su sobom nezadovoljne poručujem: "Nažalost, majka priroda na meni nije štedela" - napisala je pevačica, otkrivajući tajnu dobrog izgleda.
Vitku liniju neguje redovnim treninzima u teretani, kik-boksom, pilatesom i plivanjem. Osim što svakodnevno trči, Emina ide na masažu lica i tela. Koristi najkvalitetnije prirodne preparate i veliki je protivnik botoksa.
- Ne pogađa me to što neki misle. Žao mi je što će mlade devojke, misleći da je to istina, pogrešiti i otići pod nož. Bilo bi bolje da se drže mog uzornog ponašanja, discipline i odgovornosti - poručila je, između ostalog, Emina.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin