Besplatna škola odbojke za najmlađe posetioce finalnog turnira Vip Beach Masters 2012

Besplatna škola odbojke za najmlađe posetioce finalnog turnira Vip Beach Masters 2012

Autor: | 01/09/2012

0

Najmlađim Beograđanima ukazala se prilika da nauče osnove odbojke zahvaljujući besplatnoj školi odbojke Vanje Grbića u okviru finalnog turnira Vip Beach Masters 2012, koji se održava ovog vikenda na Adi Ciganliji. Vip Beach Masters škola odbojke na Adi je već prvog dana imala više od 150 učenika uzrasta do 14 godina, koji su se družili i učili sa našim proslavljenim odbojkašem.

- Deca su neverovatna i presrećan sam kada vidim sa koliko iskrenog entuzijazma pristupaju odbojci na pesku, jer je to jedini način da se postane šampion. U dosadašnjem delu sezone imali smo preko 1700 učenika besplatne škole odbojke u 6 gradova u kojima su igrani mečevi Vip Beach Masters 2012. Želja svih nas koji smo uključeni u projekat Vip Beach Masters škola odbojke je da kroz učenje i druženje sa decom promovišemo zdrav duh i prave vrednosti - rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Svi klinci će imati priliku da budu Vanjini đaci i danas, od 17 do 18 časova, kao i u nedelju, 2. septembra, od 14 do 15 časova na glavnom terenu turnira na Adi Ciganliji.

O Vipu

Od 1. decembra 2006. Vip, član Telekom Austrija Grupe, obezbedio je licencu za GSM 900/1800 i UMTS mreže. Vip mobile nudi pun portfolio mobilnih usluga za pripejd, postpejd i biznis korisnike, a na domaće tržište prvi je uveo BlackBerry® iz Vodafona. Vip je najveća grinfild investicija u Srbiji do sada, sa uloženih 705.8 miliona evra. Na kraju marta 2012. godine, Vip je imao više od 1.6 miliona aktivnih korisnika i zapošljavao više od 900 stručnjaka i menadžera. Vip je ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Više informacija na www.vipmobile.rs.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vanja Grbić vip