Melina i Haris Džinović kupuju stan u Francuskoj

Melina i Haris Džinović kupuju stan u Francuskoj

Autor: | 31/08/2012

0

Iako se u svakoj državi gde je njegova publika oseća “kao kod svoje kuće”, Haris Džinović ipak novo gnezdo namerava da svije u Francuskoj. Naime, poznati pevač otkrio je za bosanske medije da planira da kupi stan u Parizu ili Kanu.
- Svi papiri su mi u toj zemlji. Tamo sam zdravstveno osiguran, plaćam porez, tako da bi to bio logičan sled događaja. Trenutno su u kombinaciji Pariz i Kan - rekao je Haris za “Dnevni avaz”, a ovakav potez sigurno raduje i njegovu suprugu Melinu i decu. Osim na nekretninama koje su u planu, popularni pevač radi i na novom albumu, a nastupe ima svake nedelje.
- Sada ću prvo obići raju u Sarajevu. Dugo nisam dolazio, tako da sam poželeo drage ljude. Imam i nekoliko ponuda za nastupe u Sarajevu do kraja godine. Videćemo hoće li od toga nešto biti. Nakon što sam plasirao singl “Pariške kapije”, stalno nastupam, tako da imam malo vremena za rad u studiju. Pesma je postala veliki regionalni hit i zovu me sa svih strana. U poslednje vreme imam dosta koncerata i u Makedoniji - dodao je Džinović za “Avaz”.
Inače, na njegovom novom albumu je, pored Marine Tucaković i Željka Joksimovića, trebalo da radi i poznati bosanski tekstopisac Fahrudin Pecikoza, ali je Haris ipak odlučio da sa njim ne počinje saradnju:
- Peca već godinama nešto “preti”, ali realizacija nikako da se desi. On je malo po tom pitanju neozbiljan. Možda je zbog toga bolje s Pecikozom ostati prijatelj i ne započinjati saradnju - završio je Haris.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin