Dara Bubamara: Odmor i romantika

Dara Bubamara: Odmor i romantika

Autor: | 30/08/2012

0

Naša poznata folk pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa desetodnevnog odmora koji je sa suprugom, biznismenom Milanom Kesićem provela u Turskoj. Bračni par je u poznatom hotelu za zaljubljene parove „Adam i Eva“ u Beleku boravio sa Milanovom rođenom sestrom Milicom i njenim izabranikom Nikolom Makovskim.
Bračni par koji se na večnu ljubav u crkvi zavetovao pre četiri godine na odmoru je proslavio godišnjicu braka na romantičnoj večeri u hotelskom restoranu.
- Za slavlje smo izabrali jedan od nekoliko restorana u ovom hotelu koji nas je oduševio. Proslavu smo upriličili sa Milicom i njenim dečkom, Francuzom Nikolom. Uz predivnu ribu i šampanjac, evocirali smo uspomene na predivne godine mog i Milanovog braka. Jedno drugome pripremili smo originalan poklon za godišnjicu braka - poljupce. Narednog dana imali smo još jedan razlog za slavlje. Naime, posle večere i druženja u čast moje i Milanove godišnjice braka, sestra mog supruga i njen izabranik otišli su u svoju sobu i verili se, što smo, naravno, proslavili - s neskrivenom srećom za magazin „Hello!“ govori popularna Novosađanka. Puna energije posle godišnjeg odmora, Dara iznosi utiske o poznatom turskom hotelu koji je u potpunosti prilagođen zaljubljenim parovima.
- Hotel je ostavio snažan utisak na mene, posebno što je sve prilagođeno zaljubljenim parovima, od soba do ležaljki na bazenu. Ceo prostor je u staklu, a sav nameštaj je od bele kože. Na brzinu smo odabrali hotel u Turskoj, jer je prvobitan plan bio da idemo na odmor u Grčku, što ćemo i učiniti ove nedelje. Veoma mi je prijalo što su sa nama bili Milanova sestra i njen verenik, jer je sve bilo dinamičnije, što je normalno kada su prisutna dva para koja se lepo slažu. Preko dana smo se odmarali pored mora ili bazena uz voćne koktele, a uveče smo odlazili na žurke na plaži, ali ne svake noći. Ovaj odmor je bila savršena kombinacija opuštanja i provoda. Šopinga nije bilo, a ja sam po ceo dan bila nonšalantno odevena. Cipele sa štiklom obula sam samo za proslavu godišnjice braka. Toliko sam radila poslednjih nedelja, što podrazumeva i sređivanje, da sam imala želju da se u potpunosti opustim - kaže crvenokosa zvezda kojoj je boravak u Beleku bilo prvo letovanje u Turskoj, kojom se oduševila. Sledećeg leta planira da ponovo posetu ovu zemlju u kojoj je turizam u punom zamahu.
- Isplanirala sam da sa sinom Konstantinom sledećeg leta odem u hotel u Beleku koji je u potpunosti prilagođen deci. Oduševljena sam Turskom i neverovatnom uslugom i ljubaznošću. Krajem nedelje ponovo putujemo, ovog puta u Grčku. Letovanje na Halkidikiju sam ranije isplanirala sa suprugom, ali nam je pre toga iskrsao boravak u Beleku, koji ću dugo pamtiti - veselo završava pevačica koja je svojim hitovima „osvojila“ sva mesta za izlaske na Crnogorskom primorju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti