Geri Halivel i Rasel Brend: Romansa na pomolu

Geri Halivel i Rasel Brend: Romansa na pomolu

Autor: | 29/08/2012

0

Rasel Brend je možda konačno pronašao svoj savršeni spoj i to u jednoj od "Spajsica" - Geri Halivel. Par je viđen zajedno nakon ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara na kojima su "Spajs Grls" nastupile, a kako su oboje poznati po svojim nepredvidivim karakterima moraće dobro da se potrude da bi održali vezu na daljinu.
Da su među šoumenom i pop zvezdom odmah buknule jake varnice potvrđuje i to da je Rasel raskinuo sa svojom dotadašnjom devojkom Izabel Bruster odmah nakon što je izašao sa Geri, piše “Dejli mejl”.
Rasel (37) i Geri (40) nekoliko puta su uočeni zajedno nakon što su se spojili na sportskoj žurki gde su se oboje provodili tokom noći. Prošlog vikenda viđeni su kako obilaze Hempton palatu, a u šetnju su vodili i Gerinu kćerkicu Blubel.
- Stvari među njima postaju vrlo ozbiljne. Sada su pravi par. I ranije su se sretali nekoliko puta, ali su se zaista “skopčali” tokom Olimpijskih igara - rekao je dobro obavešten izvor za “San”.
Brend je bio "pogubljen" kada je naleteo na "Spajsicu" na Igrama, ali je uspeo da izgovori:
- Zaljubljen sam u Geri Halivel - sada je sve kako što bi i trebalo biti.
Izgleda da se i "Džindžer spajs" oseća isto.
Nakon toga par je viđen na romantičnoj večeri posle završetka Olimpijskih igara, a ni fanovima na Tviteru nije promakla njihova romansa.
- Upravo sam džogirao pored veoma visokog Rasela Brenda i veoma niske Geri Halivel - napisao je jedan od fanova na ovoj društvenoj mreži.
Međutim, par je i sam ostavljao postove na Tviteru zajedno sa ostatkom članica Spajs Grls, a Melani Braun, poznatija kao Mel B, postavila je i jednu zajedničku fotku na kojoj se Brend ušuškao pored Geri.
Poznati par se sreo 2007. godine, ali sada su prvi put objavili da su u ljubavnoj vezi iako je Rasel do nedavno delovao veoma zadovoljno u svojoj romansi sa Izabel. Nije prvi put da je Rasel započeo vezu sa nekom poznatom zvezdom nakon nekog velikog šoubiz događaja. I Kejti Peri upoznao je na dodeli muzičkih MTV nagrada. Godinu dana kasnije par se venčao, ali je Brend lečio slomljeno srce pošto ga je Keti ostavila za Božić. Nakon toga šoumen je pokušao da se primiri uz Izabel sa kojom je trebalo da započne zajednički život, ali je planove “pokvarila” Geri. Međutim, izvor blizak poznatoj pevačici demantovao je navode da je par u ljubavnoj vezi.
- Oni su samo prijatelji koji su izašli zajedno nekoliko puta i za sada nema ništa više da se doda - izjavio je izvor za “Dejli mejl”.

Izvor: 24sata

Foto: Tviter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin