Željko Mitrović predstavio novi top menadžment “Pinka”

Željko Mitrović predstavio novi top menadžment “Pinka”

Autor: | 28/08/2012

0

Juče je održana prva u nizu konferencija za štampu “Pink media grupe” sa različitim, ali veoma interesantnim sadržajima. Tema  jučerašnjeg press-a bila je promena top menadžmenta kompanije.
- Izabrao sam nove ljude kako bismo postigli još bolje rezultate - rekao je predednik kompanije Željko Mitrović koji će posle 15 godina ponovo biti i na operativnoj funkciji generalnog direktora.
- Finansijski smo se konsolidovali i na današnji dan smo ušli u ponovnu likvidnost, a upravo je isplaćena i poslednja plata koju smo dugovali radnicima TV Pinka - objavio je Mitrović.

- Kada sam donosio odluku da li da prihvatim ponudu i postanem generalni direktor “Pink media grupe” imao sam susret sa brojnim predrasudama nastalih na osnovu novinskih natpisa i gradskih priča o ovoj kompaniji. Sada kada imam uvid u poslovanje “Pinka” još više mi je drago što sam doneo pravu odluku - rekao je novi finansijski direktor Vladimir Petković.
- Na mesto art direktora postavio sam jednog od četiri najbolja svetska stručnjaka iz oblasti produkcije i režije. Tarmo Krim je postavio čak 10 poslednjih “Evrovizija” i to je dovoljna preporuka - izjavio je Mitrović.
- Drago mi je što ću biti deo TV Pink. Veoma sam impresioniran vašim tehničkim kapacitetima i siguran sam da će projekti na kojima budem prvo radio, a to su “Vip room”, “Stotka” i “Prvi kuvar Srbije” biti najbolje moguće postavljeni, po svetskim standardima - izjavio je gospodin Krim.

Novi zamenik generalnog direktora Ivan Vlatković iskoristio je priliku da se zahvali svim radnicima “Pink” kompanije na nesebičnom zalaganju čak i u vremenima najveće krize koja je pogodila “ružičaste” u prethodnom periodu. Dok je Milica Mitrović, koja je postavljena za programskog direktora navela da su tri najveća zicera nove sheme koja će biti predstavljena u četvrtak, biti turska serija “Sever Jug”, rijaliti “Prvi kuvar Srbije” i najveći muzički šou program ikada napravljen na ovim prostorima “Vip room”.

Koordinator programa za region, Siniša Svilan (doskorašnji direktor TV Nova) fasciniran je brzinom rada i količinom energije zaposlenih na “Pinku”.
- Upravio prisustvujem obaranju svetskog rekorda u broju formata. “Pink” u novoj sezoni proizvodi 35 fantastičnih emisija sopstvene produkcije i to je za Ginisa. Moram priznati da u odnosu na Hrvatsku, Srbija je bogatija kada je u pitanju kreativnost pripremanja televizijskog programa - rekao je Svilan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti