Hale Beri: Mnogobrojni razlozi za selidbu u Pariz

Hale Beri: Mnogobrojni razlozi za selidbu u Pariz

Autor: | 27/08/2012

0

Američka glumica Hale Beri nestrpljiva je da se sa četvorogodišnjom naslednicom preseli u Pariz. Tamnoputa glumica se nada da će preseljenjem u francusku prestonicu proširiti znanje o evropskoj kulturi svoje kćerke Nale, ali i da će je to udaljiti od paparaca. Kako je dobitnica Oskara izjavila za "WENN", u pitanju je mnogo više od same sigurnosti devojčice, jer veruje da bi život u Gradu svetlosti pozitivno uticao na budućnost njene mezimice.
- U Evropi može mnogo lakše da se putuje. Za vikend možete otići u Rim, Barselonu, Prag ili na Korziku. Ima toliko divnih mesta. Moja kćerka bi dobila mnogo novih prilika da odraste i da uči kako da postane građanin sveta, a uvek možemo da posetimo Njujork i Los Anđeles. Zbog toga smatram da, iako je moja glavna motivacija da je zaštitim, da bi joj to mnogo obogatilo život i uticalo na to šta će ona postati kad odraste - ispričala je Hale.
Za sada nepremostivu prepreku Berijevoj u nameri da se preseli u Pariz, rodni grad njenog verenika Olivija Martineza, predstavlja Nalin otac, glumičin bivši partner Gabrijel Obri, koji se žestoko protivi selidbi.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin