"Bornovo nasleđe" u bioskopima u avgustu (VIDEO)

"Bornovo nasleđe" u bioskopima u avgustu (VIDEO)

Autor: | 14/08/2012

0

Nastavak poznate franšize o Džejsonu Bornu stiže u domaće bioskope 22. avgusta, najavili su iz produkcijske kuće “Taramaunt”. U novom filmu scenarista i reditelj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije će “život ili smrt” situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.
Pre 10 godina, publika se upoznala s likom Džejsona Borna kad je onesvešćen izvučen iz Mediterana. U toku tri filma, publika je pratila njegov put u kome je pokušavao da ostane živ i da otkrije svoj identitet. Gledala je kako CIA pokreće očajnički lov na njega po celom svetu. Saznali su za Tredstounov program i Bornove specijalne sposobnosti, a na kraju trilogije možda su i osetili da je priča završena.
“Bornovo nasleđe” razvlači zavesu i razotkriva mračniji sloj intrige, zamršeniju priču i novog heroja koji će morati da se bori da bi ostao u životu kad njegov program iznenada postane prepreka.
Bornovo javno razotkrivanje na kraju „Bornovog ultimatuma“ pokrenuće lavinu koja preti da zatrpa decenije istraživanja i razvoja boljih špijuna i ratnika.
U filmu igraju Džeremi Rener, Rejšel Vajs, Edvard Norton, Albert Finli, Skot Glen i drugi.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin