"Montevideo": Učešće hrvatskih glumaca

"Montevideo": Učešće hrvatskih glumaca

Autor: | 13/08/2012

0

Bojana Gregorić i njena majka Božidarka Frajt samo su deo ekipe glumaca iz Hrvatske koja će se pojaviti u nastavku “Montevidea”. Za novi projekat “Intemedia netvorka” zainteresovani su i bioskopi, a serija, koju smo gledali na RTS-u će se od jeseni emitovati na jednoj od vodećih televizija u Hrvatskoj.
Priča o fudbalu, bivšoj Jugoslaviji i ljubavi zainteresovala je producente i publiku u Hrvatskoj. I dok smo u prvom delu imali priliku da vidimo Hrvoja Kečkeša, koga je domaća publika upoznala u seriji “Bitange i princeze”, nastavak priče o Svetskom prvenstvu u “Montevideo” donosi nove likove.

Tako ćemo u “Montevideu 2″ videti Bojanu Gregorić, koja tumači lik baronice Helene. Bojana je do uloge došla na preporuku Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, koje ćemo takođe videti u filmu. Dragan Bjelogrlić je prihvatio odmah predlog, ali je rekao da mu je još samo ostao problem da nađe glumicu za Heleninu majku. Međutim, kako je Bojana ispričala u jednom intervjuu, Navojac i Šovagović su i za to brzo našli rešenje. Rekli su Bjelogriću da pozove Božidarku Frajt, Bojaninu mamu.
I tako su se Bojana Gregorić i Božidarka Frajt, koje se sećamo po ulozi Nade iz “Užičke republike”, prvi put našle u istom kadru.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin