Kristen Stjuart i Robert Patinsona: Buran kraj romanse

Kristen Stjuart i Robert Patinsona: Buran kraj romanse

Autor: | 11/08/2012

0

Junakinja filmskog hita, sage o vampirima „Sumrak“, Kristen Stjuart potvrdila je da je prevarila dečka Roberta Patinsona i objavila izvinjenje najbližima. Posle objave američkog magazina „US Weekly“ da je u javnosti razmenjivala nežnosti sa dvostruko starijim i oženjenim Rupertom Sandersom, rediteljem filma „Snežana i lovac“, u kome je Kristen igrala glavnu ulogu, glumica je objavila javno izvinjenje Patinsonu.
- Žao mi je za svu bol i sramotu koju sam uzrokovala meni bliskim ljudima i svima na koje je ovo uticalo na bilo koji način. Ta kratkotrajna nesmotrenost ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše na svetu, Roba. Volim ga i veoma mi je žao - napisala je Kristen.
Oženjeni režiser Rupert Sanders takođe je izjavio da se kaje zbog afere koja je nanela višestruku štetu njegovim najbližima.
- Strašno sam uzrujan zbog bola koji sam prouzrokovao svojoj porodici. Moja prelepa žena i božanstvena deca su sve što imam na ovom svetu. Volim ih svim srcem. Molim se da kroz ovo prođemo zajedno - pisalo je u Sandersovom saopštenju javnosti.
Epilog veze između glumačkog para koji je otpočeo vezu tokom snimanja sage „Sumrak“ još se ne zna. Atraktivni glumac se nije oglašavao u javnosti ovim povodom, a njegovi prijatelji su otkrili da se iselio iz kuće u kojoj je živeo sa Kristen.

Autor: HELLO!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti