"Žene sa Dedinja" proslavile rođenje Anđelkinog sina Jakše

"Žene sa Dedinja" proslavile rođenje Anđelkinog sina Jakše

Autor: | 10/08/2012

0

Glumica Anđelka Prpić juče po podne porodila se u porodilištu „Dragiša Mišović“ i na svet donela dečaka teškog 3.550 grama i dugačkog 53 centimetra. Majka i beba, kojoj su roditelji već dali ime Jakša, osećaju se odlično, a iako se porodila carkim rezom, glumica je od početka u sobi sa svojim sinom jer je to pravilo ove zdravstvene ustanove. Svoje ushićenje zbog majčinstva, Anđelka ne može da sakrije, kao i njen venčani suprug Dario Prpić:
- Srećni smo kao i verovatno svi parovi kad dobiju dete. Pogotovo što je prvo, i još muško - rekao je Dario za nekoliko sati posle žurke koju je organizovao u čast naslednika u svom stanu na Zvezdari.
Sve tri glumice sa kojima je Anđelka snimala i sa stomakom do zuba došle su na žurku i veselile se rođenju njenog prvenca.
- Slavili smo do šest jutros. Bilo je lepo i veselo. Došli su i moji i Anđelkini prijatelji. Slavile su i radovale se od srca i Anđelkine koleginice Maja Noveljić, Irena Mičijević i Lena Bogdanović. Nije ovo kraj slavlju, tek će da se slavi i čašćava, samo da u ponedeljak Jakša i Anđelka dođu kući - rekao je Dario.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin