Sanja Nakić: Zaljubljena posle bračnog brodoloma

Sanja Nakić: Zaljubljena posle bračnog brodoloma

Autor: | 06/08/2012

0

Novinarku televizije „Pink“ Sanju Nakić gledaoci su upamtili kao reporterku koja ih svakodnevno obaveštava o zdravstvu u Srbiji. Ovoga leta poverena joj je uloga voditeljke „Jutarnjeg programa“, pa nedeljama zajedno sa kolegom Vladimirom Stanojevićem, sa širokim osmehom na licu, budi građane. I prošle godine elokventna novinarka oprobala se u istoj ulozi, ali je tada pored sebe imala i tadašnjeg supruga, poznatog prezentera vesti i urednika „Pinkovog“ sajta Radomira Počuču. U međuvremenu, u njenom životu promenilo se mnogo toga, a ono što je mnoge iznenadilo je razvod od supruga.
Sanja je predana poslu jer radi ono što voli. Od jeseni želela bi da nastavi sa izveštavanjem o zdravstvu u okviru „Nacionalnog dnevnika“, jer je na tom terenu na svom tlu. Uskoro odlazi na odmor, pa se i njen rad na „Jutarnjem programu“ završava.
- Verovatno sam opravdala poverenje pretpostavljenih koje mi je ukazano prošle godine, pa mi se i ove godine ukazala šansa da vodim „Jutarnji program“. Drago mi je da Srbiju mogu da budim svojom vedrinom. Sa Vladom sam se odlično uklopila, ne razgovaramo previše, razumemo se pogledima. Nema upadanja u reč, drskosti i borbe i sa njegove strane nisam osetila ni mrvu sujete. Još nekoliko dana ću raditi i idem na odmor - kaže Sanja samo nekoliko minuta pošto se pozdravila sa gledaocima i poželela im prijatan dan.
Ispred zgrade televizije „Pink“ sačekao ju je dečko Marko Lukić, sa kojim je u vezi šest meseci. Čim ga je ugledala, lice joj se ozarilo.
- Poznavali smo se izvesno vreme pre nego što smo započeli vezu. Odlazila sam u fitnes centar gde je on trener. Pored toga što je ekonomista, Marko se celog života bavi i sportom. Nismo bili bliski, već samo na „zdravo, zdravo“, ali se u međuvremenu nešto dogodilo. Mislim da su kod nas oboje postojale simpatije na prvi pogled, ali toga nismo bili svesni. Naše emocije su kulminirale u pravom trenutku - sa osmehom se priseća početka romanse.
Pre nego što je otpočela novu emotivnu romansu, Sanja je stavila tačku na petogodišnji brak sa Radomirom Počučom. Taj period smatra davno završenom pričom i ne želi da se vraća u prošlost, već gleda u budućnost u kojoj sebe vidi sa tri godine mlađim Markom.
- Dok se jedna vrata u životu ne zatvore, druga se ne otvore. Meni su se sada otvorila najlepša vrata. Ne bih da se osvrćem na bračno iskustvo koje sam imala, mogu samo da kažem da imam utisak da sam sa Markom celog života. Ne želim da ga upoređujem sa bilo kim, ali tvrdim da je veći muškarac od svih muškaraca koje sam upoznala. Koliko god da sve ovo što govorim zvuči kao floskula, zaista mislim da je on jedini pravi muškarac u mom životu koji mi mnogo znači. Ranije nisam znala šta to znači, ali sam sada shvatila da postoje i takve osobe. Nikada nije kasno da se to otkrije. Za njega svi kažu da odlično izgleda, što je tačno, on je prelep dečko, ali pre svega je inteligentan, miran i harizmatičan. Danas je teško sresti osobu sa takvim kućnim vaspitanjem i džentlmenskim manirima - sa osmehom govori Sanja, dok svom izabraniku upućuje nežne poglede što kod njega izaziva osmeh.
Za lepu novinarku bračni krah nije težak niti stresan period. Ono što ju je mnogo više povredilo i zbog čega joj je bila potrebna dodatna snaga da izdrži su zdravstveni problemi sa kojima se suočila.
- U tim teškim trenucima, osim članova moje porodice, Marko je jedini bio uz mene. Imala sam dve operacije, ali ne estetske, kako su pričale pojedine moje kolege. Smatram da je to previše intimno da bih javno govorila sa kakvim zdravstvenim problemima sam se suočila. Najvažnije je da sam sada dobro, da je i taj period u kojem je sve bilo manje bolno, jer sam imala Marka pored sebe, sada iza mene. On mi je pružio podršku kakvu do sada nikada nisam imala.
Par je pre mesec dana boravio u Turskoj na kratkom odmoru, a za nekoliko dana će otputovati u Tivat, gde će se zadržati petnaestak dana. U tom crnogorskom primorskom mestu Marko ima kuću, pa će se družiti sa celom njegovom familijom.
- Ne znam da li postoji ljubav na prvi pogled, ali verujem u ljubav za ceo život. Mislim da sam je pronašla - kaže na kraju Sanja.

Piše: Sandra A. Rilak

Foto: Vuk Nenezić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti