Mladen Vojičić Tifa sprema novi album

Mladen Vojičić Tifa sprema novi album

Autor: | 06/08/2012

0

Pevač Mladen Vojičić Tifa, koji je nedavno, posle sedam godina, pevao pred beogradskom publikom u klubu „La foli“, obećava da na njegov sledeći nastup nećemo čekati toliko dugo i da će u srpsku prestonicu uskoro doći sa novim pesmama. Bivši pevač legendarnog „Bijelog dugmeta“ ističe da već priprema novi album koji će imati njegov prepoznatljiv muzički pečat.
- Nove pesme se već polako naziru, ima nekih ideja, ali još ne znam tačno kad će biti realizovan album - kaže nam Tifa.
- U principu, to će biti stari Tifa, ali neće imati toliko decibela i biće mnogo prihvatljivija varijanta za uši. Na kraju krajeva, ja sam čovek u godinama, pa ne bih to mogao sebi da priuštim. S novim albumom planiram da dođem u Beograd i održim veći koncert. To je prirodan sled stvari.
Na pitanje kako gleda na današnju muzičku scenu i izvođače, Mladen Vojičić Tifa kaže:
- Ne mislim da postoje neke velike razlike između današnjih pevača i muzičara i nas. Divim se ljudima koji se sada bave muzikom, jer je njihov put mnogo teži. I naš je bio težak, ali iskreniji. Ipak, mnogo je izvođača s današnje muzičke scene čiji rad izuzetno cenim. Volim ljude poput Tijane Dapčević, dopadaju mi se „Dubioza kolektiv“, hrvatske „Majke“...

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti