Lepa Brena provela tri dana u bolnici

Lepa Brena provela tri dana u bolnici

Autor: | 31/07/2012

0

Iako vodi veoma zdrav život, Lepa Brena (51) završila je u bolnici. Naime, najveća estradna zvezda bivše Jugoslavije provela je tri dana na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ zbog tromboze potključne vene. Pošto su lekari razbili tromb, Brena je juče puštena kući. Prema rečima našeg izvora, pevačica je u petak osetila bol, pa je potražila lekarsku pomoć: 
- Ona je pre nekoliko godina imala problem sa trombom na ruci, a ovoga puta desila joj se slična situacija. U pitanju je tromboza potključne vene, koja sama po sebi nije opasna, ali može da izazove komplikacije, među kojima i plućnu emboliju, takozvani infarkt pluća, a on može biti smrtonosan. Srećom, lekari su uspeli da razbiju tromb, pa je Brena juče puštena kući -
kaže naš sagovornik i dodaje da je Brena tokom boravka u bolnici bila smeštena u „vip apartmanu“.
Lepa Brena nije bila dostupna za komentar, dok je njen suprug Slobodan Živojinović na naše pitanje da li je tačno da je ona bila u bolnici zbog tromba odgovorio:
- Bila je za vikend u bolnici radi standardne provere. Sada je kod kuće i dobro je!
Podsećanja radi, Lepa Brena je u oktobru 2004. primljena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog tromboze vene subklavije. U jednom od brojnih intervjua Brena je govorila i na tu temu:
- Mene rad i muzika pokreću i nisam želela da se posla odreknem ni po koju cenu. To me je u jednom trenutku koštalo zdravlja, kada mi je na nastupu poplavela ruka i počela da trne. Bilo je začepljenje glavne vene u ruci, vene subklavije. Tromboza je nasledna bolest koja me je naterala da usporim, da drugačije postavim prioritete u životu i da više ništa ne bude preče od mog zdravlja.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti