Svetlana Ceca Ražnatović: Sve je spremno za nastup u Budvi

Svetlana Ceca Ražnatović: Sve je spremno za nastup u Budvi

Autor: | 29/07/2012

0

Srpska folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović nastupiće u nedelju i ponedeljak u Crnoj Gori, u najvećoj diskoteci na otvorenom „Top hilu“. Organizatori su samo za njen nastup napravili potpuno novi bekstejdž ispod bine.
Da su najveće zvezde obično i najjednostavnije za saradnju, pokazala je i Ceca, koja nije imala neke posebne zahteve, već je od organizatora tražila samo vodu u bekstejdžu.
- Mogu vam reći da nije zahtevala ništa drugo osim vode. Mi ćemo se, naravno, potruditi da tako ne bude, već da tu budu i razni kanapei i mnoštvo drugih stvari iako ona ništa nije tražila - rekao je za „Blic“ Rajko Lončović, menadžer produkcije.
Ceca dolazi u pratnji svog menadžmenta i muzičara i biće smeštena u hotelu „Splendid“. Kako je interesovanje za ovaj koncert ogromno, organizatori su, zajedno s njenim menadžmentom, dogovorili i reprizu, u ponedeljak. Za oba dana pušteno je 4.500 karata u prodaju i procene su da će se tražiti karta više.
Posle Cece, u „Top hilu“ će nastupiti i Rodžer Sančez, Severina, Goran Bregović, Zdravko Čolić, Sak Noil i Havi Mula i grupa „Kolonija“, koja će ujedno i zatvoriti sezonu kluba.
Cecu neće obezbeđivati crnogorska policija, kao što je bilo priče, već privatno obezbeđenje s kojim sarađuje ta produkcija. Planirano je da nastupi u nedelju i ponedeljak počnu u jedan sat iza ponoći i da traju do jutra, a najveća folk diva na Balkanu neće praviti pauze tokom pevanja.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin