Ana Rađen: Snažna podrška suprugu Nikoli

Ana Rađen: Snažna podrška suprugu Nikoli

Autor: | 29/07/2012

0

- Danas, kada naši vaterpolisti budu igrali sa Mađarima, do Londona će se čuti skandiranje naših kćerkica Nina i Tee! -  kroz smeh kaže Ana Rađen, pop pevačica i supruga Nikole Rađena.
Ona će sa kćerkama navijati ispred televizora u stanu u Beogradu, ali planira da se pred kraj Olimpijskih igara pridruži svom Nikoli i bodri ga sa tribina.
- Veoma sam uzbuđena pred prvu utakmicu protiv Mađara. Oni jesu jaki, ali popnu se na postolje jedino ako izbegnu da igraju s nama. Zbog posla i dece ostaću kod kuće, ali nekoliko poslednjih dana otići ću u London da bodrim naše momke pošto znam da će ući u polufinale i finale - optimistično govori Ana.
U februaru ove godine na evropskom prvenstvu u Holandiji Ana je iznenadila Nikolu, u tajnosti došla na finale, a naši vaterpolisti su podelili. Zato je sada svi nagovaraju da ide u London jer, kažu, donosi sreću.
- Nikoli je tada bio rođendan, a ja sam želela da mu čestitam uživo. To mu je verovatno dalo dodatnu snagu i motiv da bude najbolji u bazenu i osvoji zlato. I sada mi je rekao da obavezno dođem i bodrim ga sa tribina - objašnjava popularna pevačica.
Kćerkice, trogodišnja Nina i dvogodišnja Tea, iako male, potpuno shvataju čime se njihov tata bavi.
- Od rođenja žive s tim i znaju šta je utakmica i borba, kao i da najbolji pobeđuje. Mnogo su slatke, čim vide utakmicu stanu pred televizor i počnu da skaču i navijaju - priča Ana.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još