Kristin Stjuart priznala prevaru

Kristin Stjuart priznala prevaru

Autor: | 26/07/2012

0

Robert Patinson i dalje ne može da se oporavi od šoka nakon što je saznao da ga je Kristin Stjuart varala sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom.
Dvadesetdvogodišnja glumica izdala je saopštenje za javnost u kome se izvinjava svom dečku, ali i ostalim ljudima koje je povredilo saznanje o njenoj tajnoj aferi sa devetnaest godina starijim rediteljem “Snežane i lovca”.
- Veoma mi je žao zbog bola i sramote koji sam nanela meni bliskim ljudima i svima ostalima koji se osećaju pogođeni. Jedan trenutak nepromišljenosti je ugrozio najvažniju osobu u mom životu, čoveka koga volim i poštujem najviše od svih – Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao - navodi se u saopštenju Stjuartove.
Patinson se ne oglašava, a njegovi prijatelji tvrde da je to zbog činjenice da se još uvek nije oporavio od saznanja da ga je Kristin varala.
- On je veoma povređen onim što je uradila Kristin i neće ništa govoriti u javnosti dok ne razmisli šta će dalje - rekao je izvor blizak ovom glumcu.
Baš kao i Kristin, i njen ljubavnik Rupert Sanders, koji ima suprugu i dvoje dece odlučio je da se izvini putem saopštenja.
- Potpuno sam razoren bolom koji sam uzrokovao svojoj porodici. Moja prelepa supruga i anđeoska deca su sve što imam na ovom svetu - napisao je Sanders, te dodao da se nada da ipak postoji način da zajedno sve prevaziđu.
Samo dve nedelje pre nego što je prevara izašla na videlo, Sandersova supruga Liberti Ros dala je intervju u kome je kazala da je njen brak pretrpeo veliku krizu, te time na neki način nagovestila da je znala da se nešto događa između Sandersa i mlade glumice.
- U mom braku je sada sve sjajno. Zajedno smo prebrodili neka baš teška vremena i sve smo izdržali - izjavila je bivša manekenka, koja je zbog muževljeve karijere napustila Britaniju i svoju karijeru i u potpunosti se posvetila porodici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još