Kanje Vest dizajnira verenički prsten za Kim Kardašijan

Kanje Vest dizajnira verenički prsten za Kim Kardašijan

Autor: | 25/07/2012

0

Poznati američki reper Kanje Vest planira da zaprosi svoju devojku Kim Kardašijan, a sam će dizajnirati verenički prsten za zvezdu rijalitija ''U korak sa Kardašijanovima''. Reper je zamolio jednog privatnog draguljara da izradi nakit za njegovu devojku koristeći dijamante i rubine iz zbirke nakita njegove pokojne majke Donde. Kim će, navodno, biti zaprošena kada njen razvod od bivšeg muža Krisa Hamfrisa bude konačno zaključen, prenose američki tabloidi.
- Kanje je odabrao neke od najskupljih Dondinih komada nakita, uključujući i dijamantnske minđuše i prsten sa rubinom - rekao je izvor blizak reperu.
- Donda je bila jako važna osoba u Kanjeovom životu. Zadržao je sav njen nakit kao uspomenu, a reč je o komadima koje joj je on darovao kad se obogatio kao hip hop zvezda - dodao je izvor.
Navodno reper bi želeo da se oni vere u Čikagu ili Oklahomi, a njegovi prijatelji se ne slažu sa tim da joj poklani prsten pravljen od majčinog nakita, jer ukoliko raskinu neće moći da ga dobije natrag.
Udaja za repera bila bi treća za zgodnu brinetu. Ona je sa 19 godina bila udata za jednog muzičkog producenta, a prošle godine se udala za košarkaša Krisa Hamfrisa sa kojim je u braku bila 72 dana.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti