Silvana Stojnić: Tuga za Luisom ne prolazi

Silvana Stojnić: Tuga za Luisom ne prolazi

Autor: | 24/07/2012

0

Uoči godišnjice smrti popularnog pevača Luisa, njegova supruga Silvana Stojnić govori o teškom periodu kroz koji prolazi kao i da još ne može da se pomiri sa činjenicom da ga je izgubila.
- Ljudi kažu da vreme leči sve rane, pa ajde da vidimo. Nisam se još navikla da ga nema. Šta da radimo, idemo napred - kaže Silvana, supruga Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je tragično nastradao 31. jula u saobraćajnoj nesreći.
S pokojnim pevačem ona ima sinčiće Andreja i Sergija i kćerkicu Elu Mitu.
- Borim se zbog svoje dece i moramo da idemo dalje. Ni posle godinu dana nisam u stanju da otvorim novine koje su pisale o Luisovoj sahrani… Teško je. Hvala vam što ste se setili i što mislite o nama iako njega nema. Postoji nešto o mom suprugu što nije nikada izneto u javnost, a kad budem spremna, ispričaću - kaže Silvana.

Luis je iza sebe ostavio šestoro dece, ali nije dočekao rođenje prve unuke Tatjane. Njegova ćerka iz braka s Dudom, Maja Novković, porodila se 10. jula.
- Teško je i dalje, ali tata je kroz muziku i sećanje uvek tu negde za mene - rekla je Maja.
Godišnji pomen legendarnom muzičaru biće obavljen 28. jula, u 11 sati, na groblju Zbeg u beogradskom naselju Borča.
Luis je nastradao 31. jula u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić, pri povratku iz Minhena. Nesreća se dogodila kada je pevač svojim “krajsler vojadžerom” pokušao da pretekne drugo vozilo, uleteo u makazice i direktno se sudario s “fordom” mađarskih tablica. Pevač je poginuo na licu mesta.
Pre nekoliko dana podignut je spomenik s Luisovom bistom na groblju Zbeg u Borči. Na crnoj ploči zlatnim kosim slovima ispisano je “Louis”, a spomenik su podigli žena Silvana, deca i prijatelji.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin