Simona Andrejić: Sigurnim koracima ka modnom vrhu

Simona Andrejić: Sigurnim koracima ka modnom vrhu

Autor: | 19/07/2012

0

Top-model Simona Andrejić, Beograđanka sa stalnom adresom u Njujorku, uporedo niže uspehe na poslovnom i privatnom planu. Manekenka beogradske modne agencije „Models Inc“, koja će u avgustu napuniti osamnaest godina, u modni svet je zakoračila na poznatom izboru „Elite Model Look“ pre tri godine, kada je pobedila u oštroj konkurenciji. Posle saradnje sa prestižnim svetskim brendovima kao što su „Calvin Klein“, „Gucci“, „Moschino“, „D & G“, „McQueen“, postala je jedno od zaštitnih lica „Dior Cruise“, a potom i jedno od lica u kampanji „DKNY resort 2013 look book“.
Pored svih poslovnih uspeha, lepotica vitkog stasa završila je školu u Njujorku sa najboljim ocenama. Nedavno je lepa plavuša u listu svojih impresivnih modnih poslova upisala još jedan zanimljiv angažman - postala je zaštitno lice nove kolekcije poznatih sestara Olsen. Nekadašnje glumačke zvezde tinejdžerskih serija, a danas poznate američke dizajnerke Meri-Kejt i Ešli, angažovale su Simonu kao model njihovog brenda „Elizabet & James“.
Manekenka koja beleži sve veće uspehe u svetskoj modnoj industriji imala je priliku i da prisustvuje rođendanskoj proslavi bliznakinja Olsen, koja je bila zatvorenog tipa, a organizovana je posle revije na kojoj je Simona učestvovala.
Za magazin „Hello!“ plavooka manekenka, zrelog razmišljanja, najpre govori o utisku koji su na nju ostavile sestre poznate po tome što njihove kreacije nose holivudske zvezde.
- Sestre Olsen su na mene ostavile vrlo pozitivan utisak. Znaju šta hoće, imaju težišta i prioritete u radu, imaju viziju. Zadovoljna sam saradnjom sa njima. Velike su zvezde, a u isto vreme veoma nesposredne i prirodne. Zabava na kojoj su proslavile rođendan bila je zatvorenog tipa, a provod je bio odličan - kaže Simona koja je veoma zadovoljna novim fotografisanjem za „DKNY Resort Look Book“, koje je nedavno uradila.
- Sa timom „DKNY“ sarađujem dugo, još od svog prvog pojavljivanja u Njujorku. Ovo je već peti put da se fotografišem za „DKNY Look Book“ i veoma mi je drago što sam uspostavila lep odnos sa tako velikom modnom kućom i sjajnim timom ljudi.
Zvezda beogradske modne agencije „Models Inc“, koja je uradila modni editorijal za magazin „IO Donna“ sa poznatim srpskim modelom Minom Cvetković, otkriva kako je uspela da pored svih poslovnih obaveza školu završi sa odličnim uspehom.
- Uspela sam u tome planskim i postupnim radom, dobrom dnevnom organizacijom rada i stalnim održavanjem dobrog radnog ritma. Rano sam ušla u posao koji podrazumeva odricanja. Školu nikada nisam htela da zapostavljam - iskrena je lepotica koja živi u „velikoj jabuci“ i ističe da će na njen izbor univerziteta koji će upisati uticati splet okolnosti u trenutku donošenja ove bitne životne odluke.
Kaže da ima vremena za druženje, dečka i izlaske jer je vrlo društvena i ne krije da joj nedostaju Srbija i njena porodica, otac Marko, majka Lepa i sestra Ivana.
- Svi mi svoju zemlju i mikrookruženje nosimo u srcu i toga postajemo svesni tek kad odemo iz nje, tako smo valjda vaspitani. Tokom leta ću doći na nekoliko dana u Srbiju, zatim ću otputovati na kraće letovanje. Sa porodicom sam u svakodnevnom kontaktu, a do sada ih još nisam ugostila u Njujorku.
Zgodna Beograđanka, koja će 18. avgusta proslaviti punoletstvo, kaže da ima zanimljive poslovne projekte, koje ne voli da otkriva pre nego što se dogode.
- Moda je veoma uzbudljiv i nepredvidiv posao, stalno se javljaju nove i bolje poslovne ponude. Najnovije modne projekte ćete uskoro videti- poručuje vredna Simona koja se posle pobede na takmičenju „Elite Model Look“ plasirala u top-pet na istoimenom svetskom izboru.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još