Mina Milutinović: Pobeda kao najlepše iznenađenje

Mina Milutinović: Pobeda kao najlepše iznenađenje

Autor: | 18/07/2012

0

Sedamnaestogodišnja Mina Milutinović  je pobedila  u Bejrutu u konkurenciji 38 devojaka iz svih krajeva sveta. Smeši joj se uspešna karijera širom Evrope.
- Mislila sam da nemam šanse, a onda kad sam čula spikera da izgovara moje ime, umalo se nisam onesvestila - u kratkom razogovoru za „Novosti“ priča Mina Milutinović (17) pobednica ovogodišnjeg takmičenja „Mis world next top model“ u Bejrutu. Naša lepotica je u oštroj konkurenciji 38 prelepih žena iz svih krajeva sveta zasluženo osvojila pobedničku lentu, namenjenu najlepšoj devojci sveta.
- Zaista je bilo naporno. Svako jutro već u šest sati morale smo da budemo na nogama. Sve devojke su bile prelepe i nisam se nadala pobedi, čak sam mislila da nemam šanse - kaže Mina.
Posle kratkog predaha u Beogradu, Mina će se vratiti za Bejrut gde joj je ova pobeda otvorila veliki broj modnih vrata.
- Upravo sam saznala da se vraćam u Bejrut za dve nedelje, kada prođe ramazan, da snimam reklamu za njihovu mobilnu telefoniju, naslovne strane i editorijale - u dahu će ova lepotica.
- Posle toga me čekaju Indija i Italija. Posebno se radujem Milanu jer će moći da me posećuju roditelji.
Kako je žiri rekao, pobednica je u jakoj konkurenciji uspela da se izdvoji upečatljivim crtama lica, kao i odličnom figurom dostojnom šetnje pistama najvećih svetskih centara mode.
- Povučena sam i skromna osoba - priča Mina.
- Mnogi su mi govorili da je to moja mana. Svi osim moje direktorke Jovane Vučinić koja je sa mnom bila na ovom takmičenju. Ona mi je govorila da uvek budem ono što jesam i ja sam joj verovala. 
Na završenom takmičenju drugo mesto pripalo je predstavnici Tajlanda Kaniki Kunkaeo, dok se na trećem mestu našla Ulijana Berdiševa, predstavnica Rusije. Četvrto mesto zauzela je Dijana Milojković, takođe iz Srbije, koja je pored ove titule ponela i lentu za najlepšu večernju toaletu.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin