Princeza Judženi diplomirala na Univerzitetu u Njukaslu

Princeza Judženi diplomirala na Univerzitetu u Njukaslu

Autor: | 13/07/2012

0

Kada neko kaže „princeza“ među prvim asocijacijama su haljine do zemlje, glamurozne frizure i nakit od kojeg zastaje dah. Međutim, princeza Judženi, kćerka vojvode i vojvotkinje od Jorka, šesta u redu za presto, ove srede nosila je potpuno drugačiju odeću – dimplomsku kapu i haljinu.
Judženi, koja je nedavno diplomirala na univerzitetu u Njukastlu, izgledala je zaista kraljevski ponosito, kada je snimljena na svečanoj dodeli diploma 11. jula. Noseći tradicionalnu kapu i školsku haljinu, princeza se ozareno smešila pred kamerama i ponosno pozirala držeći u rukama svoju diplomu iz engleskog i istorije umetnosti.
- Na univerzitetu u Njukaslu provela sam zaista neverovatne tri godine. Bio je to jedan divan period i fantastično iskustvo - izjavila je ona.
Dvadesetdvogodišnja Judženi, uskoro planira da se pridruži svojoj godinu dana starijoj sestri Beatrisi u poslovnom svetu. Dve princeze takođe nameravaju da rade honorarne poslove u „porodičnoj firmi“, odnosno obavljaće sve one obaveze koje podrazumeva kraljevski status.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti