Sleš dobio zvezdu na Stazi slavnih

Sleš dobio zvezdu na Stazi slavnih

Autor: | 11/07/2012

0

Bivši gitarista grupe "Guns N' Roses" Sleš dobio je zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu. Muzičar rođen u Londonu izjavio je na svečanom otkrivanju zvezde u utorak da je na Holivud bulevaru, na kojem se nalazi Staza slavnih, kao mladić vežbao gitaru i sanjao da postane "gitarski heroj".
- To je posebno priznanje... najbolja stvar koja se ikada može dobiti - kazao je Sleš pred više stotina obožavalaca koji su se okupili ispred "Hard rok" kafea.

- Ja sam deo ovog kraja. Ovde sam išao u školu i ovde sam počeo da sviram gitaru, bukvalno nekoliko metara odavde - rekao je Sleš.
Među prisutnima na ceremoniji bio je glumac Čarli Šin, koji je pozdravio "pravi umetnički talenat" svog prijatelja sa kojim je, po sopstvenom priznanju, godinama konzumirao različite narkotike.

Posle ceremonije, 46-godišnji Sleš, čije je pravo ime Sol Hadson, pozirao je fotografima sa suprugom Perlom Ferar i njihovo dvoje dece.

Sleš poslednjih godina ne pije, a prestao je i da puši. Muzičar je najveću slavu stekao sa "Gansima" devedesetih godina, a ima i uspešnu solo karijeru.

Izvor: Beta

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin