Maja Višić: Novi spot i hit singl

Maja Višić: Novi spot i hit singl

Autor: | 11/07/2012

0

Nakon tri albuma sa grupom “Noć i Dan” i prvog solističkog albuma “Anđeo čuvar”, pevačica Maja Višić izdala je novi hit singl “Otkaži sve”. Muziku i aranžman pesme radio je Saša Dinić, dok se za tekst pobrinula Ana Dinić. Za pesmu je snimljen i visoko budžetni spot u klubu “Kolektiv”, u kome je učestvovalo preko 30 igrača, ali i Plejboj zečica Isidora Ivančević i maneken Mihailo Bukvić. Režiju spota potpisuje Srđan Radosavljević koji živi i radi u Londonu, dok je za montažu zadužen Nikola Filipović.
 - U ovom periodu svoje karijere bio mi je neophodan drugačiji pristup, van standardnih klišea. Ova numera je toliko specifična, urbana, i što je najvažnije - ne možete ostati mirni kada je čujete, tera vas da igrate! Uradila sam i visoko budžetni spot jer je bilo neophodno da se vidi energija koju pokreće taj zvuk. Reakcije su fantastične kada izvodim pesmu na svojim gostovanjima jer je potpuno drugačija od svega što sam radila do sada - rekla je Maja.
Pesma "Otkaži Sve" naćiće se na letnjoj kompilaciji hitova City Records-a u julu mesecu, ali se svakodnevno može čuti na našim radio stanicama i muzičkim kanalima.

Izvor: Novostionline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin