"Aqua Viva" sponzor rukometne reprezentacije Srbije

"Aqua Viva" sponzor rukometne reprezentacije Srbije

Autor: | 11/07/2012

0

Plasman na Olimpijske igre u Londonu, a ranije i srebrna medalja na Evropskom prvenstvu, prepoznati su kao izvanredan uspeh naših rukometaša i stručnog štaba u ovoj godini. Zato sa velikim zadovoljstvom "Aqua Viva" i ove godine podržava srpski rukomet u želji da naši sportisti nastave sa uspesima i promocijom Srbije i srpskog sporta u svetu.
- Pre svega, želim da čestitam našim rukometašima na plasmanu na Olimpijske igre u Londonu jer je to zaista značajan uspeh - izjavio je Mihailo Janković, generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš".
- Sportisti su naši najuspešniji ambasadori i pored izvanrednih rezultata koje ostvaruju, u najboljem svetlu predstavljaju Srbiju u svetu. Mi iz kompanije "Knjaz Miloš" ponosni smo na naše rukometaše, navijaćemo svim srcem za njih i želimo im puno sreće i uspeha na predstojećoj Olimpijadi.
- Srbija ima izuzetno jaku rukometnu reprezentaciju i momci su već pokazali šta i koliko mogu. Iako smo u teškoj grupi krajnje smo optimistični pred Olimpijske igre i ubeđeni smo da ćemo ostvariti zapažene rezultate i učinite naše građane ponosnim, jer to je zaista nešto za šta se vredi boriti. Kompaniji "Knjaz Miloš" želim da zahvalim na podršci, na pomoći i na tome što su nam omogućili da sada budemo tu gde jesmo i pakujemo kofere za London
- izjavio je Božidar Đurković, generalni sekretar RSS.

Foto: FoNet, PR

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti