Saša Kovačević: Kratak odmor na Halkidikiju

Saša Kovačević: Kratak odmor na Halkidikiju

Autor: | 09/07/2012

0

Pevač Saša Kovačević nedavno je bio na kratkom odmoru u Grčkoj sa bratom, kompozitorom Radetom Kovačevićem i njegovom devojkom, pevačicom Milicom Todorović. Veselo društvo bilo je smešteno u hotelu "Philoxenia" u Pefkohoriju na Halkidikiju čiji su vlasnici kumovi braće Kovačevića.
- Kao i svake godine i ovog leta smo otišli na sedam dana u Pefkohori. Nismo unapred planirali ovaj odmor već se ispostavilo da sve troje imamo slobodne dane, a s obzirom da je bilo veoma toplo vreme odlučili smo da otputujemo na more. Lepo smo se proveli, a boravak u Grčkoj iskoristili smo da uživamo na plažama i da se odmorimo dok su noćni izlasci izostali. Nismo mogli da ostanemo duže, jer sam ja imao zakazane nastupe, pa sam pravo sa mora otišao u Makedoniju da radim - kaže Saša i dodaje da u drugoj polovini jula planira ponovo da ode na more.
- Trenutno biram destinaciju za odmor na koji ću otići krajem meseca. U međuvremenu ću imati dosta nastupa širom Evrope - kaže Kovačević koji je veoma zadovoljan zbog uspeha njegove pesme „Lapsus“, jer je spot za tu numeru za samo dve nedelje imao više od dva miliona pregleda na „Jutjubu“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti