Miloš Biković: Uživa na snimanju drugog dela “Montevidea” u Budvi

Miloš Biković: Uživa na snimanju drugog dela “Montevidea” u Budvi

Autor: | 09/07/2012

0

Budva, ovih vrelih dana jula, kada ni morska voda ni hladovina čempresa ne štiti od "kugle nebeske" igra - Urugvaj. Ekipa izuetno polularnog filma i TV serije "Montevideo, Bog te video", uz peščana žala "rivijere bisernih plaža", snima kadrove drugog dela ovog projekta.
- Osim Nikole Đurička, gopodina Živkovića iz kultnog filma, cela reprezentacija je ovde u hotelu "Admiral" - kaže za "Novosti" mladi Miloš Biković, popularni Tirke.
- Tu su Boža Dunster, Milutinac i ostali. Radili smo na Crvenoj Glavici kod Svetog Stefana, snimaćemo na ostrvu Havaji, naspram Budve, neke delove u Sutomoru i drugde. Ukupno pet dana.
Biković kaže da u Budvu u ponedeljak nije stigao čuveni glumac Armand Asante, koji je veliko "pojačanje" za drugi deo filma, ali da se njegov dolazak očekuje.
- Saradnja s njim je na Tenerifama, gde smo snimali u dva navrata, bila izvanredna. Asante, koji tumači lik američkog menadžera koji "snima" talentovane jugoslovenske fudbalere, krajnje je otvoren, druželjubiv i jednostavan čovek, odlično se uklopio u temu - kaže Biković.
Dosad je snimljeno oko 70 odsto materijala drugog dela filma, koji je i domaći i međunarodni. Radilo se, pored Tenerifa u Italiji, zatim na Mokroj gori, u Vršcu, Pančevu, Beogradu. Posle crnogorskog primorja sledi put u Trst, gde će se snimati deo filma.
- Veoma sam zadovoljan i ličnim radom u ovom, uslovno rečeno nastavku priče započete u Beogradu, i posebno radom svih kolega. Verujem da će i gledaoci, koji su tako toplo primili film i posebno TV seriju, biti zadovoljni. Drugi deo filma treba da odgonetne dilemu ostajemo li mi kao reprezentacija jedne zemlje i njenih naroda kao fudbaleri i ljudi isti, ili život menja mnogo toga. Ta dilema važi i za Tirketa - objašnjava Biković, uz napomenu da detalje treba sačuvati za gledaoce.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin