Karla Bruni: Obelodanjeni detalji intimnog života

Karla Bruni: Obelodanjeni detalji intimnog života

Autor: | 09/07/2012

0

Nova knjiga Kristofera Andersona, opisuje mnoge veze lepe Italijanke, Karle Bruni sa poznatim muškarcima. U knjizi piše da je Džeger prvi put video Karlu kad je ona imala 23 godine i kada je radila kao foto model. Ona je u to vreme bila devojka Erika Kleptona.
- Znao sam da će zapasti Džegeru za oko - izjavio je Klepton i dodao da je molio Mika da se ne udvara Karli, jer se baš bio zaljubio u nju.
Međutim, romansa između njih je ubrzo počela i ako je ona bila i u vezi i sa biznismenom Donaldom Trampom.
- Iako je smuvala Džegera, ona je rešila da ga ostavi, ukoliko Tramp ostavi svoju tadašnju verenicu Marlu Mejpls - piše Anderson.
- Njeni konstantni pozivi su me izluđivali. Karla me je terala da ostavim Marlu i nije birala sredstva kako da me ubedi u to - rekao je Tramp i dodao da je ona kasnije postala žena koja je teško mogla da mu se dopadne.
Afera sa Džegerom se nastavila, bez obzira što je Mik postao otac po drugi put. U knjizi piše da su se oni krili u luksuznoj vili na Tajlandu, dok je njegova žena bila u engleskoj sa bebom.
Naravno da je posumnjala, pa ga je pozvala:
- "S kim si tamo? Jesi li sa Karlom?", pitala ga je ona. Naravno, Džeger je sve poricao, ali je ona uspela da pronađe poruku koju mu je Karla napisala : “Biću tvoja ljubavnica zauvek”.
One su čak uspele i da se jednom sretnu u hotelu Ric, gde je Mikova žena prozvala Karlu da je propalica:
 - Zašto ne možeš da ostaviš mog muža na miru?
Anderson piše i to da kad je Nikola Sarkozi oženio Karlu, nije želeo da kupi stan u jednoj poznatoj pariskoj četvrti, jer bi im prvi komšija upravo bio Džeger.

Izvor: Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin