Druženje u Veterniku: Sećanje na Duška Trifunovića

Druženje u Veterniku: Sećanje na Duška Trifunovića

Autor: | 03/07/2012

0

Najpopularniji pevač sa naših prostora, legendarni Zdravko Čolić, priključio se prošle nedelje dobrotvornoj akciji “Domaćica meseca” kompanije „Color Press Grupa“, a njegova poseta Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku neizmerno je obradovala štićenike ove ustanove.
Budući da Dom ove godine slavi četiri decenije postojanja, bila je to dobra prilika da se značajni jubilej obeleži na pravi način, pa je u dvorištu  otkrivena bista pesnika Duška Trifunovića, velikog prijatelja mladih stanovnika ove kuće.
Čola je otpevao jedan od svojih velikih hitova, pesmu „Da mi nije ove moje tuge“, a deca, koja su dugo priželjkivala da im u goste dođe popularni pevač,  oduševljeno su pozdravila njegov nastup.
- Uvek se rado odazivam humanitarnim akcijama za decu i drago mi je kada   mogu da ih obradujem - izjavio je za magazin „Hello!“ legendarni Čola, koji će u julu sa porodicom otputovati na odmor, dok će avgust provesti radno jer ima zakazane koncerte u Ohridu, Puli, Budvi i Portorožu.
Mladi štićenici veterničkog Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju priredili su gostima lep program - odigrali su kolo i otpevali nekoliko starih narodnih pesama. Osim Zdravka Čolića, bili su tu i Boban Rajović, kao i pevačica i bivša učesnica rijalitija „Survivor“, Novosađanka Jelena Mrkić.
Prisutnima su se obratili direktor Doma Dragan Milošević, direktor „Color Press Grupe“ Robert Čoban i Pero Zubac, koji je otkrio bistu Duška Trifunovića, delo vajara Vladimira Jokanovića.
- Naša kompanija ove godine obeležava deset godina humanitarne akcije  „Domaćica meseca“ čiji je prvi pokrovitelj bio magazin „Svet“, a lepu tradiciju nastavio je časopis „Pošalji recept“. Česti smo gosti u Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku, i uvek se trudimo da dovedemo poznate ličnosti, kojima se deca obraduju, fotografišu se sa njima i uzimaju im autograme - kazala je Milica Milić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije „Color Press Grupa“.

Piše: Nadežda Jokić 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin