Vlade Divac ljubitelj moćnih dvotočkaša

Vlade Divac ljubitelj moćnih dvotočkaša

Autor: | 02/07/2012

0

Lepo vreme i visoka temperatura naveli su poznatog košarkaša Vlade Divca i glumca Nebojšu Glogovca da “protegnu noge” svojim dvotočkašima i provozaju se po gradu. Paparaco je uslikao Divca dok sa svojom moćnom mašinom u stilu pravog bajkera dolazi na ručak u jedan popularni beogradski restoran, izazvavši pažnju svih koji su se u tom trenutku zatekli u blizini.
Tom prilikom su svi mogli da se uvere da nekadašnji košarkaš i te kako vodi računa kako o brzini, tako i o opremi koju zakon zahteva da svaki motorista ima. On je na glavi imao odgovarajuću kacigu, koju je, kada je sišao s motora, nosio u ruci. I pored velike vrućine, Vlade je zastao da se slika i s fanovima, a bio je raspoložen i da popriča o svom prevoznom sredstvu s političarem Vlajkom Senićem.
Malo potom, na istu lokaciju pristigao je i Nebojša Glogovac, parkiravši svog mezimca deset metara dalje od Divčevog. Tom prilikom moglo se utvrditi da se sportista opredelio za veći model nego glumac, što je negde i logično, jer pored njegove visine i građe, čak i mnogi automobili deluju sitno.

Izvor i foto: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin