Miloš Biković kupuje imanje u unutrašnjosti

Miloš Biković kupuje imanje u unutrašnjosti

Autor: | 30/06/2012

0

Glumac Miloš Biković, zvezda filma „Montevideo, bog te video“ razmišlja o kupovini placa u unutrašnjosti.
- Poslednjih mesec dana, Miloš se ozbiljno raspitivao za cene placeva u unutrašnjosti. Posebno su ga zanimala imanja na Kosmaju, gde i Nikola želi da gradi ranč. Planirao je da kupi neko omanje imanje i da izgradi malu kuću, čisto da može da ode negde kad god poželi da pobegne od gradske gužve. Međutim, zbog snimanja drugog dela filma „Montevideo, bog te video“ na Tenerifama, gde je bio dva meseca, on je planove vezane za kupovinu imanja malo zapostavio. Ipak, kad se vratio, nastavio je da se raspituje - za „Alo!“ je otkrio izvor blizak mladoj filmskoj zvezdi.
Kako bismo proverili Miloševu nameru da na poznatoj planini kupi plac, pozvali smo ga i on je potvrdio da ima u planu da uloži novac u imanje.
- Razmišljao sam i gledao sam nešto u unutrašnjosti Srbije. Volim prirodu i takvo okruženje, zato razmišljam o tome, ali ne vidim nikakvu senzaciju, jer još ništa nisam kupio - kaže za „Alo!“ sve popularniji Tirke, kog će publika uskoro ponovo gledati u produžetku sage o zlatnim vremenima srpskog fudbala.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još