Ana Stanić želi da otvori butik

Ana Stanić želi da otvori butik

Autor: | 29/06/2012

0

Nakon dve godine pauze pevačica Ana Stanić vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, novim singlom “Panika” koji je komponovala sama. Uskoro planira da ode na odmor sa suprugom i sinom, a kada se vrati izdaće album sa obradama pesama iz osamdesetih.
Atraktivna plavuša je novu pesmu premijerno izvela u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” obučena u kožu od glave do pete, energičnim nastupom, što je i očekivano, s obzirom na to da je, kako kaže, jedva čekala da se vrati muzici.
- Lepo je kad se toliko uželiš svog posla, da ti i oni njegovi segmenti koji ti inače nisu omiljeni postanu dragi. Ipak, najvažnije je da se pojavljujem sa novom pesmom na kojoj sam intenzivno radila proteklih meseci i kojom, u odnosu na prethodne moje pesme, provejava neka nova energija - kaže Ana.
Reči za pesmu “Panika” nastale su pre nekoliko meseci, a inspiraciju za muziku Ana je našla tokom odmora.
- Muzika je nastala u vreme našeg prvog porodičnog putovanja sa sinom. Otuda i ta njena poletnost i energija, na šta sam posebno ponosna. Tekst je nastao kasnije i za njega su me inspirisali loši ljubavni odnosi ljudi u okruženju, a koji su bili i deo mog ranijeg iskustiva - tvrdi pevačica koja je pre osam meseci dobila sina Vuka, a koji je njen život promenio iz korena.
Iako se većina mladih mama požali kako je teško izbalansirati između posla i porodice, Ana tvrdi da sve može da se postigne.
- Žena sa bebom može i mora da ima vremena za sebe i svoju karijeru, ali uz veliku pomoć supruga i porodice. Ja nalazim vremena za svoje poslovne obaveze, ali vodim računa da one nikada ne ugroze moju posvećenost porodici - kaže, i dodaje da ovog leta planira porodično letovanje.
- Još ne znamo destinaciju, ovih dana odlučujemo o tome. Treba pametno izbrati mesto za prvo letovanje sa bebom. Po povratku sa odmora, planiram da se posvetim albumu sa obradama pesama iz osamdesetih, koji sam počela da radim još pre nego što sam ostala u drugom stanju, a koji je skoro gotov - govori Ana.
Tokom pauze u muzičkoj karijeri dizajnirala je venčanice, što planira da nastavi.
- U tome sam našla još jedan način da izrazim svoje kreativne ideje i svoj pogled na stvari, koji umnogome biva drugačiji. Sve je krenulo kao igra nakon dizajniranja moje venčanice i s obzirom na to da su se mnoge devojke pronašle u njima, nastavila sam. Nameravam da otvorim i butik i nastavim ozbiljno da se bavim time, ali nikada se neću predstavljati kao modni kreator, jer imam svoje zanimanje.
Ana Stanić je zaštitno lice dizajnera Kristofa Leboa. Samo mesec dana od rođenja sina otvorila je njegovu reviju na Nedelji mode.
- Kristof je divna osoba i kreator, toliko je osveženje gledati njega i njegov tim kako rade i kako se ophode prema ljudima. Mi već radimo na nečemu novom, što predstavlja veliko zadovoljstvo za mene, ali još je rano da o tome pričam. Biće prilike - rekla je Ana uz osmeh.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin