Katarina Radivojević: Odmor u rodnom gradu

Katarina Radivojević: Odmor u rodnom gradu

Autor: | 27/06/2012

0

Prošle nedelje popularna beogradska glumica Katarina Radivojević doputovala je sa snimanja ruske serije i televizijskog filma „Viktorija“, u kome igra drugu glavnu žensku ulogu. Umetnica vitkog stasa i zanosnog izgleda provela je dane u rodnom gradu u druženju sa bližnjima, a nekoliko puta je bila i u večernjim izlascima.
Iako do sada nije želela da se pojavljuje na javnim događajima sa emotivnim partnerom Vidojem Ristovićem, diplomiranim istoričarem umetnosti iz Beograda, talentovana umetnica je prošle nedelje u njegovom prisustvu stigla u restoran „Knez“, na „Dane crnih tartufa“. Lepa tridesettrogodišnjakinja koja je debitovala igrajući Sonju u filmu „Policajac sa Petlovog brda“, a potom i u istoimenoj seriji, te večeri nije znala da će u poznatom restoranu biti predstavnika sedme sile. Zato joj je društvo te večeri osim mlađe sestre Jasne, društvo pravio partner Vidoje, poznat po lepim manirima i besprekornom vaspitanju.
Budući da se tridesetpetogodišnji Vidoje ne bavi javnim poslom, i da je poznat po tome što ne voli pojavljivanje u medijima, kada je spazio fotoreportere, pokušao je da se skloni. Međutim, shvativši da su sto, za kojim je sedao sa svojom poznatom devojkom i njenom sestrom, opkolili fotografi, bilo mu je jasno da više ništa ne može da uradi, ali zaljubljeni par nije dozvolio da im to pokvari raspoloženje. Uživali su u večeri i razgovoru sa prijateljima, među kojima je bila voditeljka Rada Radenović i glumica Maja Mandžuka.
Skladni  par je u vezi već godinu dana i njihovi prijatelji kažu da harmonična romansa savršeno funkcioniše. Iako se Katarinina karijera tokom njihove emotivne veze razvijala u inostranstvu, oni su se, zbog putovanja i međusobnih posećivanja često viđali, te veza nije trpela ni u jednom trenutku.
U jednom od Katarininih nedavnih intervjua koje je dala za magazin „Hello!“ glumica gracilnegrađe i divljegustekose objasnila je šta očekuje od dečka:
- Očekujem da bude hrabar, spreman na velike izazove kao što sam i ja, da može da me prati u svemu i da mi uliva poverenje.
„Srpska Ena Begović“, kako su Katarinu hrvatski mediji često nazivali, rekla je da je ispunjava ljubav.
- Kada nemam ljubav, sve mi je teško. Moj posao je stresan pa mi je potrebna mirna luka. Mnogo mi je važno da imam normalnu, zdravu vezu u kojoj nema trzavica - rekla je ona za „Hello!“.
Pre izvesnog vremena pojedini mediji su spekulisali o raskidu Katarinine veze, a ona nije imala potrebu da u javnosti to demantuje. Kao i uvek, delovala je srećno i zadovoljno. Sa dečkom pored sebe prosto je blistala i na  najbolji mogući način demantovala spekulacije o krahu njihove romanse.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Janko Petković      

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još